Berka Kutlu spor kariyerinin yanında sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer almaktadır. Kadir Has Üniversitesi Beyaz Güvercinler Programının bağışçılarından biri olan Berkan Kutlu, 2022 Ekim ayı itibari ile UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin Çocuk Hakları alanındaki ilk Türk futbolcu olarak temsilcileri ve savunucularından biri olmuştur. Bununla birlikte LÖSEV'in de Türkiye'deki ilk aktif sporcu elçilerinden biridir.

Sol bekte özellikle defansif olarak hiç sırıtmadı şimdiye kadar. 1 pozisyon hariç çalım yemedi hiç.Ön libero ve sol beki rahat rahat yedekleyebileceğini gösterdi.

ilginç bir şekilde takımdaki oyuncular ile iletişimi çok iyi.. herkese sahip çıkar bir havası var. takımı sahiplenmesi harika.. biraz da kendini geliştirirse daha iyi olacak..
İsviçrede doğmuş büyümüş 5 dil bilen mülayim bir çocuk için çok zor olmasa gerek.

Kendisi de artik avrupa falan diye tutturmaz, rotasyonda boyle adamlar onemli 11e koysan siritmaz, sonradan aldiginda performans verir enerji katar. Cok ideal bir 12. oyuncu

Sol bekte zinde ve kendine bakan sporcu başka bir kardeşimiz olsa aşağı yukarı aynı oyunu oynar he orada oynaması onun suçu değil ama ovulecek hiçbir özelliği yok mücadelesi dışında onda da çoğu zaman kendini zorda bırakan yine kendisi oluyor

Çok sevıyorum kendısını , barıs gıbı elınden gelen en ıyısını yapmaya calısıyor ama Deniz türüç içinden geçti vallahi , acil köhnü monte etmek lazım

Son yillara baktigimizda bizde sol bek oynayan ve katki saglayan oyuncular arasinda yer aliyor Berkan

Sarrachi,nagatomo ve berkan üclüsü performans olarak katki sagladilar

Berkan 3 mac üst üstte oynadi sol bek ama simdilik performansi cok iyi

Defansif acidan bence asla zorlanmiyor rakibine yakin oynadigi icin,pozisyon alma da simdilik bir sikinti göremiyorum

Geriden oyun kurma anlaminda ise en az angelino kadar oynuyor hatta uzun oynamadigi icin daha isabetli paslarla cikariyor takimi

Keremden sonra takımın en kötüsüydü bence. İkinci yarıda özellikle de son bölümlerde o kanattan ciddi sıkıntı yaşadık

Ekstra çalışıyor mu bilemiyorum ama, mücadelesinden eminiz. Lakin sanki 1 tık daha iyi olabilir düşüncesi hep var bende.

Ben sayamadim artik kac kes adamini kacirdi en sonunda golu yedirdi

Geri
Üst Alt