Adamlığı karakteri 10 numaraydı futbolu da mükemmele evriliyor.
Geçen sezonun sonlarından beri böyle.
Kesinlikle 11 i hak ediyor hemde fb maçında.
Koş babam koş gerisi boş torriği kesmez Okan hoca ama bir mucize olsa cezalı mezalı olsa berkan o maçı aldırır.büyük maçların kilit adamı bu.

Rabiota gerek mi vardı al sana yerli rabiot

Onlar nasıl ikiye birlerdi kardeşim ya dün o kadar premier lig maçı seyrettik oyuna giripte senin yaptığın etkinin yarısını veren oyuncu görmedik

Aslan berkan

Maçı tekrar izledim dikkatlice. Berkan'ın özgüvenini ve mentalini çok iyi gördüm. Çocuğun içine Messi kaçmış gibiydi. Devam aslanım...

Harika bir oyuncu harika bir karakter aidiyeti çok yüksek.. sol bek orta saha stoper her yerde oynatıyorlar.. sessiz sedasız kendini sürekli geliştiriyor.. böyle 5-6 oyuncun olsa zaten..

Hiç kotulemedik çünkü her zaman elinden gelenin en iyisini vermeye çalıştı. İstekli ,azimli sürekli kendini geliştiriyor. Tebrikler Berkan

Barış'ın 22/23 sezonunun sonundaki yükselişi ve 23/24'de tamamen zirve yapmasını andırıyor geçen sene devre arası geldiğinde yükselişi devam ediyordu lig sonuna baya performansı artmıştı bu sene onunda zirve yapacağı yıl olabilir.

Kadıköy'de umarım forma giyer çünkü orada koşmayan 1 tane bile futbolcu olmamalı.

Muslera
Kaan - Sanchez - Abdülkerim - Jacobs
Torreira - Berkan
Sallai - Sara - Barış
Osimhen​

Iste bahsettigim sey bu bu cocuk adam degil mi
Isliklandi istenmedi cocuk gik etmedi cekti gitti
Geri gel dediler geri geldi
Taraftarla kavga etti mi ?
Baris Alper gibi gitti ozel hoca tuttu calismaya basladi
Farki goruyorsunuz dimi topla ne kadar rahat iki ayagini iyi kullaniyor
Ince isler yapiyor calismanin eseri
Isterse Messi olsun karakteri bozuk adami sevmiyorum takimim 13. olsun ama duzgun adamlardan olussun

Berkan enterasan bir şekilde teknik bir oyuncu, kesinlikle kazma değil ama sorunu bence panik.Berkan sahada ne yapacağını bilmiyor, bunu kerem de görmüştüm.Topu alınca sanki arkasından 10 tane atlı geliyor da, ona göre oynuyor.Halbuki biraz daha sakin olsa tamam olacak.

Berkan enterasan bir şekilde teknik bir oyuncu, kesinlikle kazma değil ama sorunu bence panik.Berkan sahada ne yapacağını bilmiyor, bunu kerem de görmüştüm.Topu alınca sanki arkasından 10 tane atlı geliyor da, ona göre oynuyor.Halbuki biraz daha sakin olsa tamam olacak.

bir de sağ ayağı hiç yok, en azından idare edecek kadar sağı olsa topla gayet iyi bi oyuncu olurdu

bu hali bile bizim için epey faydalı oluyor tabi orası ayrı

Sol beke bu adamı yazmamız lazım bu maç. Jelert de sağ bek.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep başroller konuşuluyor ama başrolün arkasını toplayan yürekli, cesur adam asla konuşulmuyor. Berkan Kutlu özellikle İtalyadan döndüğünden beri çok değerli bir oyun oynuyor. Orta sahada, Sol bekte, Stoperde ve her yerde yüreğini ortaya koyuyor. Gerçek Galatasaraylı
20240915_235948.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence orta sahada sola yakın mezzala gibi kullanabiliriz

Geri
Üst Alt