Akşama ilk 11 başlar. Bu sene 32. maçına çıkacak. Takımda en çok forma kapan isimlerden.

Çalışkan çocuk da şu ayakları gelişmedi. Arasıra kazmalıkları olsa da akşama biraz parlaması lazım.
Ayakdan ziyade oyun zekası düşük top ayağına gelmeden ne yapacağını düşünmüyor

Süper Lig'de zaman geçirmek veya ceza sınırındaki oyuncların yerini doldurmak için orta saha yedeği olması gereken oyuncuyla 2 senedir kritik Avrupa maçlarına çıkaranlar utansın. Berkan'ın suçu yok

Amatör futbol dahil çok maç izledim ama senin kadar kötüsünü görmedim

Günah keçisi zaten. Bir de sol bek ve sol stopere koyup iyice ateşe atıyor herifi

hangi mevkide oynarsa oynasın olmuyor ama adamın da sürekli mevkisi değişiyor bu da kötü gözükmesine sebep oluyor olabilir zira barış'ta aynı sorunu yaşıyor bi bakıyosun santrafor bi bakıyosun sağ bek ne alaka yani bu adamdan nasıl bi istikrar bekleyebilirsin

Ondan daha kötüler var sahada ve bu bizim için kötü.

Berkan iyi takımda kötü gözükür ama kötü takımda iyi

Bu sene sağolsun her Avrupa maçında bir ya da 2 golü var aslan parçasının.

Rotasyonda bile olmamalı. Bu adama Galatasaray forması yedek kulübesinde bile ağır gelir. Taylan gibi maksimum oynayacağı yer bodrum fk falan.
Kadronun her yerini eksik bırakıp sezonlara yarım yamalak kadrolarla girince çok fazla forma şansı buluyor. Sözleşmesi uzatılırsa 8-9 sene bize kalmış olacak. Yeteneği düşük seviyede, ayağından gelen maksimum şeyi yapmaya çalışıyor ama top kullandırıp asist yapmasını bekleyen bir teknik ekip var.

Senin ben oynayacagin topu okan sende kal bununla beraber hollandadan donmeyin

Arkadaş mevkin falan değil eyvallah da üzerine gelen topu da adam gibi uzaklaştırırsın ya

Daha buralar çok ağlama duvarı olur. Biz bu kafada devam ettiğimiz sürece

Bunun değişik bi versiyonu erene daha 2 gün önce 3.5 verdik. Müstahak bize

Şu maçta Berkan’ın zerre kadar suçu yok. Kendine teknik direktör diyen herif bu çocuğun da canına okuyor.

Maç sonu duşta şu adamı birisi sıkıştırsin ya. Başka türlü takımdan gitmeyecek başımıza bela olmaya devam edecek Okanin prensi

Geri
Üst Alt