Mücadele ediyor diye seni her zaman savundum.
Sadece yediğimiz 3. golü aç izle. Utanmaz herif.
Lan zaten tek özelliğin koşmak, onu da yapmayınca ne bok yemeye duruyosun o takımda?

Herkes yok yere överken hiçbir olayı yok, kendisinin önemli rol oynadığı Galatasaray takımı başarısız bir Galatasaray takımı olmaya mahkumdur diye belirtiyorduk. O zaman şimdi yine belirtelim:

- Kendisinin 11 başladığı maç garanti sıkıntılı geçecektir, hele de orta sahada başlamıyorsa, FAKAT:
- Maaşı kuş kadar, iyi bir Cimbomlu ve mırın kırın etmeden oynuyor. Ayrıca yerli yabancı arası köprü görevi görüyor

Dolayısıyla kesinlikle kadroda tutmalıyız. Planlama sıkıntısı nedeniyle oynatmak zorunda kaldığımız maçlarda oynatacağız, yapacak bir şey yok

Kadro dışı kalmalı. Futbolcusun pas atamayacaksan ne diye oynuyorsun bu oyunu?

Jelertcan'dan daha zayif bir goruntu cizmeyi nasil basariyorsun yaw? Hadi futbol oynamasini bilmiyon anladik ama insan topu bi durtemeyecek kadar ciliz olur mu be?

Abi bu adam alan virginiusa madara olmuş editi çıkmış zaten sen bunu görüp yine hızlı siyahi kanatın karşısına koyarsan ne olmasını bekliyon

Bu adam ne zaman sevilir, kendi kalenden çok rakip kaleye yakın oynattığın sürece.

Çaycı bile bunu anlamıştı zamanında. Geçen sene bile defansta değil ofansta yardımı ile katkısı olmuştu kiralıktan dönünce.

Ben bunu halısahada bile oynatmam dediğimde berkandan iyi yedek mi bulacaksın sezonda oynayacağı hepi topu 3-5 maç diyenler vardı

O 3-5 maçta zaten sıötığı kadar sıöıyor

Sivas maçında da büyük sıçtı ama takım karakter koydu kazandı

Her sene dönüp dolaşıp tüm suç bu çocuğunmuş gibi davranma tavırlarınız yok mu bitiyor beni.
Yav çocuk futbol hayatına forvet arkası olarak başladı, orta saha devam etti.
2 senedir sol bek, stoper, ön libero.
Ambale ettik çocuğun beynini de.
Az şunu almaz bunu almaz gibi fantazileri de atıp kendinizi kandırmayı da bırakın.
Bu tür çoğu kompakt yardım odaklı çalışan orta seviye büyün takımlar seni madara etti ve çoğu takımda da berkandan daha kalitesizleri vardı.
Okanın ilk dönemi fener deplasmanında çıkıp nasıl oynadıysa benzerlerini biz yaşadık yıllardır işte.
Takımda bir futbol mantalitesi yok.
Ona buna şişir, o oyun kursun bu pas versin, duran toptan şöyle olsun, icardi çıksın, mertens şov yapsın, ziyech uzaktan avlasın.
Koca geçen senemiz böyle geçti yav hepşniz memnundunuz ne oldu 2 avrupa maçında elendik diye mi takım artık futbol oynamaz oldu.

koca kulüpte kimse şu statsı teknik heyete vermiyor göstermiyor mu bu çocuk 11 de olduğu hiç bir avrupa maçında galip gelemiyoruz bunun verisini tutmuyor olamazlar. Bunu görmemek için kör olmak lazım veriye de gerek yok. Okan Buruk kadar hatadan ders almayan biri yok.

2 hafta önce attığım post. Hadi bugün mecbur adam yoktu da herifin bir uğursuzluğu var yani. Yine nokta atışı tespit yapmışım.

Sözleşme tarihi:29 Tem 2021

Sözleşme süresi:30 Haz 2026

Geri
Üst Alt