Ceza alanin disina kadar canavarca gidiyor oraya varinca tilt game over. Futbol iq su cok düsük. Halbuki cok hizli ve hareketli ama akli sonunu getirmeye yetmiyor.

Şu teknik ve oyun görüşüyle galatasaray'da oynaması kulübün ayıbıdır. Tek bir olayı var oda dinamizmi. Teknik ve oyun görüşü olmadığı içinde dinamizmi iyi olması bir işe yaramıyor.

Bu adamın yeri orta saha..geçen sene İtalya'daki döndükten sonra iyi işler yaptı.. yanlış yerde deneniyor iyi niyetle mücadele ediyor..

Topla bu kadar buluşup da bir halt yapamayan bir oyuncu ben daha görmedim hayatımda . İnsan rastgele orta yapsa biri asist olurdu..
Fark ettiyseniz belli bir yerden sonra konya tamamen birakti berkani bir halt yapamıyor diye

Şu teknik ve oyun görüşüyle galatasaray'da oynaması kulübün ayıbıdır. Tek bir olayı var oda dinamizmi. Teknik ve oyun görüşü olmadığı içinde dinamizmi iyi olması bir işe yaramıyor.
nokta atisi yerinde bir tespit olmus sevgili okan .

sistem ozelinde ; kendisi ,demirbay ve bir kac oyuncumuz daha var - sahsen yorum yazmayi biraktigim -
. kisa ve oz ; rotasyondan girsin dinanizmi ile katki yapsin kafi bakisindayim .

nacizane daha detaylica kendisine dair gecmiste eksi arti noktalarini vurgulamistim .

performans baglaminda dolayisiyla tarafim adina yeni bir durum gormedim .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Akhisara bedelsiz kiralanmalı

Her top da buna gitti. Bunu oynatmam. Çok koştuğu için top hep geliyor ama ondan sonrası olmayınca anlamı kalmıyor. Tamam ayağı da kötü eyvallah ama üstüne panik de yapınca hepten gidiyor.

Berkan sadece pozitif hava icin yariyor gibi durmakta son yil takimda.

Berkeyi gercekten istiyorsak

Berkan
Cuesta
Demirbay

bonservislerle birilkte alalim

Şuanki durumda Sara'dan daha faydalı. Forma adaleti varsa oynatılması lazım.

Geri
Üst Alt