18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Tolga Aybakan!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklima gelmisken bu muzigi ve filmi herkeze tavsiye ederim. Mükemmel ötesi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Jj5Xczethmw[/media]

Play-list'de youtube da bence. Film yarışması olursa bir daha katılmayı düşündüğüm şarkılardan biri.

Yabanci sarkili yarismadan mi yoksa Türkçe sarkili yarismalardan mi zevk aliyorsunuz?

Bence iyi şarkı kötü şarkı var. Dili pek önemli değil. Ama forumda yabancı şarkıların olduğu yarışmada mükemmel bir Türkçe ile katılsanda birinci olunazmış gibi bir hava var. O yüzden serbest stilde Türkçe ile katılmak pek akıllıca değil.

Soundtrackli yarismada katilamamistim yanlis hatirlamiyorsam ama su sarkiyla katilmayi cok istiyordum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0Wv3Ya9nskA[/media]

12. oldum o yarışmada bu sarkıyla ve hababam benı gecti.

saniyelerle :)

sağlık olsun abi oyunda olsa nasip meselesi :)))

Bir gün olursun kardeşim nasıl olsa. :)

Ödül, yarışma, para, pul bunların hiç bir önemi yok dostluklar, aşık olup gözünün içine baktığında mutlu olabileceğin kadar sevdiğin bir eş ve iyi niyetli olmadıkça.

Şu forumda günlük hayatta da görüşmek istediğim adamların en başında geliyorsun.

Organizasyonda emeği geçen, uğraşan herkese teşekkürler. :tiphat:

Ödül, yarışma, para, pul bunların hiç bir önemi yok dostluklar, aşık olup gözünün içine baktığında mutlu olabileceğin kadar sevdiğin bir eş ve iyi niyetli olmadıkça.

Şu forumda günlük hayatta da görüşmek istediğim adamların en başında geliyorsun.

:crushed:

Noir Desir - Le Vent Nous Portera

hangi yarışmaya katıldı ve kaçıncı oldu acep?..

Aşk konusunda yanıldığım, kırıldığım çok oldu geçmişte ama çok şükür güvendiğim insanlardan hep iyilik gördüm. Bu forumda en çok güvendiğin 3 adam say deseler sen, Osman ve gerek kişiliğine gerek de uslübuna müthiş saygı duyduğum Özgür Abi'yi söylerim.

eyvallah Alpaycım Serkan'a haber vermeden görüşelim bigün :D

Aşk konusunda yanıldığım, kırıldığım çok oldu geçmişte ama çok şükür güvendiğim insanlardan hep iyilik gördüm. Bu forumda en çok güvendiğin 3 adam say deseler sen, Osman ve gerek kişiliğine gerek de uslübuna müthiş saygı duyduğum Özgür Abi'yi söylerim.

3. kim

Eurovision için

• En iyi oyun, dünya kupası, avrupa şampiyonası soundtrackleri
  • Akustik performans yarışması
  • Sadece Rock temalı ( hard, soft, senfonik vb...)

formatları düşünülebilir bence.

Eurovision dışında ise dünya kupasında oynayan milli oyuncular üzerinden belirli bütçeler ile kadrolar yapılıp bir yarışma düzenlenebilir.

Değerlendirme de attıkları gol, yaptıkları asist, ülkelerinde ki başarı grafikleri, kazanıp kaybettikleri maç, gördükleri kart gibi değerlendirme kriterleri üzerinden puanlama yapılabilir.

Konsept konusunda tek destekleyip katılabileceğim konsept bu olur sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt