- 4 Temmuz 2010
- 23.847
- 204
- 1.263
aha JAMİRYO
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bakma Allahın trolüne her dediğine ne inanıyorsun![]()
Kabul ediyorum var bende saflık zaten.
Arkadaşlarım da biliyor, ben de. Ben öyleyim biraz o yüzden yazışarak pek anlaşamam ve hep yüz yüze daha iyi iletişim kurdum.
İnternet çıktı mertlik bozuldu diyeceğim de son yıllarda hayatımın büyük bölümü burada geçiyor.![]()
Rəzillik
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zülfü livaneliyi sevmiyonmu, kafada hesap yaptığımta direk 12 verirsin diye hesapladım @Cenk Yelkenci
Bu yarışma benim için kepazet bir sonuçla bitti. Sadece 5-6 kişiden oy alabildim.
Türkçe yarışma olursa bundan sonra risk almayacağım veya katılmayabilirim tematik olduğunda elimde bildiğim bir şarkı yoksa sevdiğim.
yine bir efso parça birinci oldu kardeş sana diyorum ama dinlemiyosun bu oyunu bozamassın halk seviyor:cool-96: bu yarışmada risk aldım en sevdiğim paçrlardan biri ile katıldım ama ilk 3 yapacak çok şarkı vardı kafamda
Hacı bundan sonra birliğimiz başka bir boyuta taşımanın vakti geldi.
Sen-Osman-Ben her birimiz her 3 yarışmanın birine katılalım, şarkıyı ortak olarak belirleyerek. Önümüzde ki 3 yarışma'yı teker teker alalım bu İsrail lobisinin elinden.:tongue:
osmanın şampiyonluğunu çaldılar resmen ts gibi,loser damgasından kurtulacaktı ne güzel![]()
Yonca Lodi'ye üzüldüm ya, neden o kadar gerilerde kaldı.Kadın resmen yaşıyor şarkıyı, en sevdiğim şarkılarındandır Sana Bir Şey Olmasın.
5.oldum zaten.Çok geride kalmadı bence.
Beyler istediğiniz kadar en iyi şarkıyı gönderin, Emrah tapınak şövalyelerine bağlı ve onlar kimi isterse o şampiyon oluyor.
![]()
O 7li den biri olduğumu bilmelisin canısı
O 7li den biri olduğumu bilmelisin canısı