18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Tolga Aybakan!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şike kazanmış

Serkan ve Tolga bu adamlar resmen yarışmalara fesat karıştırıyorlar

buldum bir şarkı ilk 3 garanti at fava bekle:cool:

Don%27t_Feed_the_Troll.jpeg

bizim hedefimiz her zaman şampiyonluktur kardeş:cool-96:

19, 20, 21. Eurovision'lar bizimdir yedirmeyiz kardeş.

Senin deyimin ile bütün efsane parçaları (tarihi önemsemeksizin) sahaya süreceğim bu 3 yarışmada artık.

Yine olduramazsak daha da gelmeyiz zaten.

19, 20, 21. Eurovision'lar bizimdir yedirmeyiz kardeş.

Senin deyimin ile bütün efsane parçaları (tarihi önemsemeksizin) sahaya süreceğim bu 3 yarışmada artık.

Yine olduramazsak daha da gelmeyiz zaten.

ben iyi şarkıya puan veririm,güzelim şarkılarımın hakkını yedin unutmam o günleri:mad:

sanmam ama çok güzel şarkı, yüksek puan verirsin loser osmandanda yüksek bir puan alırsam iyi olur ona nasıl olsa puan vermiyorum bir taşla iki kuş vurmuş olurum

80's mi yine. :)

Bundan böyle ben de direnişi bıraktım artık 80's kuşağına, o kadar uğraştık bitiremedik bükemediğimiz bileği öpmeye karar verdik. İleride bir gün katılabilirim bile hatta.

80's mi yine. :)

Bundan böyle ben de direnişi bıraktım artık 80's kuşağına, o kadar uğraştık bitiremedik bükemediğimiz bileği öpmeye karar verdik. İleride bir gün katılabilirim bile hatta.

değil şarkımı ifşa etmeye çalışıyosun ama bu oyuna gelmem şimdilik iyi geceler

ben iyi şarkıya puan veririm,güzelim şarkılarımın hakkını yedin unutmam o günleri:mad:

Başkan benim başlıca 3 müzik türüne sempatim var.

Sıralama yapmadan

• Blues
  • Hafif Pop -Dido, Sting-ki ona da 1 kere çok katıldılar diye haksızlık yaptım
  • Klasik müzik, ve klasik enstrümanlar ile rock'u birleştiren Haggard tarzı müzikler

Haksızlık olduysa Bocelli ile katılana 12 vermediğim için olmuştur.

Klasik 80's müziklerinden sevdiğim çok az normalde.

Phil Collins, Eagles ile katıldığında iyi puanlar vermiştim diye hatırlıyorum mesela.

Sıralama yapmadan

• Blues
  • Klasik müzik, ve klasik enstrümanlar ile rock'u birleştiren Haggard tarzı müzikler

Phil Collins, Eagles ile katıldığında iyi puanlar vermiştim diye hatırlıyorum mesela.

tatmin edici açıklama bundan sonra benim sana yaptığım gibi 12 leri yağdırman ümidiyle

Sıralama yapmadan

• Blues

o halde bi sonraki yarismada bana 12 puan gelir senden

80'leri bitirdim ben de, bu yarışmadaki amacım bundan sonra, herkesin yeni şarkıları keşfetmesine yönelik olacak. Katılacağım şarkıda belli. Hazırlıklar tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt