18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Tolga Aybakan!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her devrim önce kendi evlatlarını yer.

Hacı bundan sonra birliğimiz başka bir boyuta taşımanın vakti geldi.

Sen-Osman-Ben her birimiz her 3 yarışmanın birine katılalım, şarkıyı ortak olarak belirleyerek. Önümüzde ki 3 yarışma'yı teker teker alalım bu İsrail lobisinin elinden.:tongue:

:coffee:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Çok kurcalama bunları canısı derin konular

adresver.jpg

Bir daha ki Eurovision'a tarzımı yansıtan çok sağlam bir parça ile gireceğim bir aksilik olmazsa.

Bundan böyle amacımız 3. şampiyonluktur tamamen buna konsantreyiz.3. yıldızı ilk biz takamadık ama 14 yarışmalık bu çile bitecek artık önümüzde ki yarışma.

Emrah beni artık birinci yapma, yeterli 3 şampiyonluk :D

Bu arada kesin olarak, artık 80'ler, nostalji, slow tarzından kurtulduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Çok farklı şarkılara yöneliyorum artık, risk almak için geç bile kalmışım onu farkettim.

Emrah beni artık birinci yapma, yeterli 3 şampiyonluk :D

Bu arada kesin olarak, artık 80'ler, nostalji, slow tarzından kurtulduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Çok farklı şarkılara yöneliyorum artık, risk almak için geç bile kalmışım onu farkettim.

Serkan başlattı bu işi sen devam ettin yeter artık :D

Galatasaray 14 sene ligi kazanamadi ya aynen o haldeyim. Bir derece yapmam lazım artık.

Serkan başlattı bu işi sen devam ettin yeter artık :D

Galatasaray 14 sene ligi kazanamadi ya aynen o haldeyim. Bir derece yapmam lazım artık.

Hacı o benim durumum 14 yarışmadır siftah yapamadık. Sen şu an Mancini öncesi M.City gibi bir durumdasın.

Şike teklifi caps'in ile Araplar'a satarak kulübü şampiyonluk yolunda ilk adımı attın. :D

1-2 yarışmaya sürülen tarlalar mahsül verecektir. :D

Hacı o benim durumum 14 yarışmadır siftah yapamadık. Sen şu an Mancini öncesi M.City gibi bir durumdasın.

Şike teklifi caps'in ile Araplar'a satarak kulübü şampiyonluk yolunda ilk adımı attın. :D

1-2 yarışmaya sürülen tarlalar mahsül verecektir. :D

Emrah teklifleri kabul etmiyor. En iyisi yarışmacılardan 2, 3ünü baglasam olacak herhalde. :D

Adımın sürekli şikeyle anılması üzücü :(

Emrah teklifleri kabul etmiyor. En iyisi yarışmacılardan 2, 3ünü baglasam olacak herhalde. :D

Bu işi öğrendik artık, geç oldu ama Eurovision sadece stüdyolarda kazandılmadığını anladık bizde.:p

Bundan sonra artık atom fiziğine de mühendisliğe de lanet olsun... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt