18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman icin yarışıyorum bu sefer ,gerekirse her turlu yola basvurup sampiyonlugumu ona hediye edecegim

Tapatalk

Puanlarımı gönderdim. Yalnız puan gönderdikten sonra birşey farkettim. Bakalım dooğru çıkacak mı yarışmanın sonunda söyleyeceğim.

bende gönderdim 1 şarkı ilk defa dinledim gerisini bildiğim için kolay oldu puanlama yabancı şarkılarda zor oluyordu puanlama

okumadim kriterleri mal gibi, yurovizyon seysi yabanci sarkilarla yapilacak sanip yabanci yolladim. son 3 dakika kala emrah denen zattan mesaj geldi. 3 dakika icinde 3 sarki buldum ikisi kullanimda. 3. siradaki sarki cop bi sarkiydi mecbur onla katildim.

katildigim sarkiyi dun gece dinledim begenmedim.

simdi listeye baktim cogu sarki benimki gibi cop. sonunculuk bekliyodum ama muhtemelen ilk 15 icinde olur benim cop sarki

Oylarım büyük ölçüde hazır. Bence sağlam 12-14 arası şarkı var yarışmada.

Oy vereceğim şarkıları seçerken çok zorlanmadım ama puanları dağıtırken zorlanıyorum, haliyle benim için özel yeri olan şarkılara biraz torpilim olacak.

Bu şarkı nasıl olmaz beyler. Bu şarkı nasıl olmaz yarışması gider bu formatın üzerine:)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=p8ppb0CiPcY[/media]

Guzel sarkilar var oy verirken zorlanacagim

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Hizmetlerimiz devam ediyor :D

[attachment=10315:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 65
Adamlar Cihan Haber Ajansı gibi. sandık başında gönüllü elemanları var. İlk sonuçları teknolojinin bütün olanaklarını kullanarak bizimle paylaşıyor.

Arkadaslar bu yarismaya buyuk bir hirsla girdim, puan farki az veya cok birinci cikacagim simdiden tebrik edin isterseniz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Listeyi gördükten sonra ben de şarkım için tam bir underdog diyebilirim. Her sonuca açık bu oylama. Yerli de eski-yeni yarışmacı farketmiyor kimse kimsenin sevdiği şarkıları çok tahmin edemiyor çünkü.

Şarkıların dinlenmesi çok önemli. Bütün şarkıları bilmeme rağmen 20-25 tanesini tekrar tekrar dinledim. Değerini bilemediklerim veya abarttıklarım çıktı mesela 1-2 tane. Slow veya hareketli şarkı tercihi de sonucu belirleyebilir bu listede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt