#18 Lesley Ugochukwu

Bence yeteri kadar oynayacak şimdiden zorunlu bonservis sınırına gelmek istemiyor hoca bence. İşe de yarayacak diye düşünüyorum. Yalnız bonservisinin alınması için biraz ekstra işler yapması gerekiyor.

CL başladıktan sonra ligde min. 3-5 maç ilk 11 oynatmamız lazım. Görelim en azından ona göre notunu verelim. Almak istemezsek devre arası kulübüyle görüşüp gerekirse geri göndeririz. Yoksa sezon boyu hem çocuğa eziyet hem bizim için kontenjan israfı olur.

bir an önce ilk 11 başlatıp özgüven yüklemek lazım yoksa böyle son 25 dk sahaya atılan oyunculardan hiç verim alamayız.

Okan bey yavaş yavaş topun kıymetini bilen, oyun kurmaya dayalı bir düzene geçmeyi hedefliyordur umarım da bu çocuğu o yüzden aldırmıştır.

Fransa Milli Takım'ın Altyapısı'nda oynamış ve Pl'de 73 Maç'ı olan ve Fransa Ligi'nde 47 Maç'ı olan 22 yaşında olan 1 oyuncunun ya iyi olması gerek ya da iyi 1 insan kandırabilen 1'i olması gerek bence yav 😀

Fransa Milli Takım'ın Altyapısı'nda oynamış ve Pl'de 73 Maç'ı olan ve Fransa Ligi'nde 47 Maç'ı olan 22 yaşında olan 1 oyuncunun ya iyi olması gerek ya da iyi 1 insan kandırabilen 1'i olması gerek bence yav 😀
1
1
1i 1i 1ilerine
Baaakar bakar bakar dururum..

Iyi cikmasi lazim, yonetim yuzunden taraftarda negatif etkiyle basladi handikap olarak. Kendisinin bir gunahi yok tabi ama kanitlamasi gerekenler var

Bizde cok yasandigini dusundugum ozguven kirilmasi yasamamali. Sara bu hususta bence en dagilani takimda.

Çoğumuz negatif düşünüyor, fakat hoca üstüne basa basa istedikleri oyuncuyu aldıklarını söyledi. Konuşulan gibi sözleşme de feshedilmedi, o zaman şu çocuğu son 2 dakikada oyuna atmayı bıraksın artık hoca. Denedik olmadı diyecek kadar denemiyorlar bu adamı çünkü.

16 maç sonra 25m euro odeyeceğin/odemeyi kabul ettiğin bir oyuncu ya hani. Ouyncu oynadıkça açılır, varsa yüreğin koy Başakşehir maçına başlasın. 2 dk oyuna aldıkça taraftarla da oyuncuyla da dalga geçiyorsunuz çünkü. Ortasaha almadınız, o zaman eldekilerden maksimum verim almak zorundasınız

bu sürelerle nasıl olacak ki, hazırlık maçlarında bile 90 dk izlememişiz. son 1 dk kala falan oyuna girmek oyuncuyu mental olarak çökertir, oynayacağı varsa da çekingenlik başlar.

Screenshot_20260903_103824_com_sec_android_app_sbrowser_SBrowserMainActivity.webp

Bence Hemen umudu kesmemek lazim uguchuku ve bitshiabu iyi isler yapabilir
bitshiabu iyi de ugochukwu daki sıkıntıyı anlamadım. boy var pos var teknik var ama oyun bilgisi ve agresiflik eksik. teknik ekibin üzerinde durması lazım bu topçu için yoksa zor katkı alırız. leminayı dinlendirmesi lazım devre arasına kadar

bakalım belki kapandığımız maçlarda alanı savunur. zira önde bastığımız maçlarda bu arkadaşımızdan bir verim alamayacağımız aşikar.

Ucl maclarinda iynayacagini dusunuyorum lig maclarinda ise gerek olcagini pek dusunmuyorum benim merkez rotasyonnn su olurdu ucl lig olarak lig icin: sara/ilkay-torreira/nhaga-batrakov/yunus ucl icin: ugochukwu/lemina-torreira/nhaga -batrakov/yunus en azindan aston/psg/barca maclari icin boyle dusunuyorum

Kimi kesecek ki ? Torreira mi Sara mı? Hadi canım ordan hadiiii.

Çok çalışması lazım.
şimdi değilse 1 ay sonra keser önemli değil sadece biraz agresyona ihtiyacı var bitshiabu da bu da fiziksel anomali ama fiziklerinin getirdiği üstünlüğü kullanmayan adamlar biraz özgüven yüklemen ve kaşarlaşmaları lazım ki zaten hocanın u23 listesinde ilk sırada falandı bu ugoccukwu

Geri
Üst Alt