#18 Lesley Ugochukwu

şimdi değilse 1 ay sonra keser önemli değil sadece biraz agresyona ihtiyacı var bitshiabu da bu da fiziksel anomali ama fiziklerinin getirdiği üstünlüğü kullanmayan adamlar biraz özgüven yüklemen ve kaşarlaşmaları lazım ki zaten hocanın u23 listesinde ilk sırada falandı bu ugoccukwu
%100 sana katılıyorum. 20 maç forma giymesi zorunlu öbür türlü satın dahi alaamıyoruz

Dün orta saha cöktü yine forma yüzü göremedi

Öyle bir transfer yaptılar ki oynadığı maçlara degil oynamadığı maçlara bonservis girmeyecek diye seviniyoruz. Bari sartlı alsaydınız yaww..

şampiyonlar ligi öncesi orta sahayı dinlendirelim anında bile güvenilip sahaya sürülemeyen birisi

Opsiyon devreye girmesin diye mi oynatmiyorsunuz soru gelse nasil kivirtak bir cevap gelir acep

Gömüldüğü kadar kötü oyuncu değil fakat niye kendini zora sokacak sözleşmeler yapıyorsun ey yönetim. Angelino da aynı şeyleri yaşamadık mı.

Bu çocuktan faydalanılmalı abi çelsi falan görmüş adam öyle çer çöp değil.

Drone eşliğinde kolej havasında geçen son antrenmanlarda ilk 11in en büyük adayı konumuna geçtiği söyleniyor

ocakta herifi istedigimizde neler yazmislar
tivitin altina

ugocuku yu izlemek istiyoruz okan hoca

ocakta herifi istedigimizde neler yazmislar
tivitin altina

ugocuku yu izlemek istiyoruz okan hoca

Uğur salağı 1 kere izlememiştir linç kampanyası başlattı çöp çekilmeye başlandı. Fransa u21'de oynamış pl'ye transfer yapmış adamın çöp olduğunu asla düşünmüyorum illa ki vardır bir şeyler

Uğur salağı 1 kere izlememiştir linç kampanyası başlattı çöp çekilmeye başlandı. Fransa u21'de oynamış pl'ye transfer yapmış adamın çöp olduğunu asla düşünmüyorum illa ki vardır bir şeyler

su sure opsiyonunu kaldirtip oynatmaga baslamak lazim

oynamadan gidicek angelino gibi ocakta yoksa

sacmasapan is

Bu çocuk düşünüldüğü kadar kötü değil diğer çocuk ise düşünüldüğü kadar iyi değil bence, kaderi gelmeden kötü yazılanlardan azcık üzerindeki intibayı dağıtsak bu elemandan bir şeyler çıkar.

Kaç kurtar olm kendini

Okan'ın egosunu yenemezsin

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt