#18 Lesley Ugochukwu

heis bu herifin ne tip oyuncu olduğu zaten southamptondan beri biliniyor

transfer edilmeden önce
burnley taraftarının yazdıklarını buraya birebir taşıdım, kimsenin umrunda olmadı o zaman

şimdi herifi eleştirmek bana çok abuk geliyor. okan buruk sırf cenk ergün getirdi diye oyuncuyu izlemeden kabul etmişse zaten baştan s2 tutmuşuz. şimdi herifi izleyince yaaa bu herif niye böyle yeaa falan dememeli kimse yani. komik oluyor...
Ben derim ben scout felan değilim ne southampton maçı izlerim ne de kimden geldiyse, futboldan çok uzaklaştım nerdeyse hiçbir oyuncuyu bilmiyorum artık. Ama futbolcuyu izlediğim de biraz olsun anlarım bu adam bizlik değil Okan hocanın oyuncusu hiç değil maalesef

Yanlis transfer. Premier de 30 mac yapmis ne demek? Kiçı kırık Burnley'in kisitli kadrosunda yer bulmus, taraftarin sevmedigi bir futbolcu.

Lig maçlarında Lemina dinlensin diye oynar anca

Prime halini görmek istiyorum
1785262064949.webp

bazılarının futbolcuyu çözmesi için 1 sene izlemeleri gerekiyor..

bırakın adamın pesini

Steven Boyzonzi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özette izlediğim kadarıyla hocamız kimin alındığının farkında değil, devre arası gönderir

Çok işimize yarayacak bir oyuncu. Oynadığı hazırlık maçlarında sadece son maçta sonradan girince iyi değildi. Diğer hazırlık maçlarında gayet iyiydi.

Abi yapay zekaya şunu sordum top 5 ligde genç oyuncular hangi pozisyonlarda kullanılıyor diye.
Sıralama şöyle: kanat, 10, 8, forvet, bek, 6, stoper, kaleci.

Geri
Üst Alt