Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönderirsek büyük skandal olur ama göndermeyip de 19 maçta tutarsak da sezonun ikinci yarısında hiç oynatmamak anlamına geliyor. Bu daha büyük salaklık.Geri gönderilecek söylentileri doğruysa, çok büyük rezalet olur. Yeni getirdiğin adamı 1 ay geçmeden göndermek, büyük skandal.
Madem bu topçu böyleydi, hiç mi araştırmadınız derler adama.
iCARDİ İÇİN ağlayan mı?şu karabüllükçünün kayığına binmeyin
Ne oynadığı belli değil çünkü takıma daha alışması sane gibi kaşar bir topçunun alışması bile bayağı sürmüştü. Et mi balık mı belli değil şuan takıma katkı verebilir mi nasıl verebilir bilmiyoruz şuan için. Geleli 1 ay. Olmuş genç topçu çöp olsa bile yangın yapılmaz tutmadı iyi çıkmadı denir bir süre sonra geçilir.Vay be ne oynadığı belli olmayan ve üstelik bizim olmayan bir oyuncuyu eleştirmek zoruna gitti ama son 4 sezonda 170 küsür maça çıkmış sakatlansa hiçbir sezonda şampiyon olamayacağımız üstelik sezona girişleri kötü yaptığını bildiğimiz Apoyu eleştirmek zoruna gitmedi.
Ayrica Nhaga da niye hiç kimse böyle şeyler yazmadı.
şu çocuk daha gelmeden önce milleti buna karşı fitnelemeye başladı. Öyle bir noktaya geldi ki, hani normalde sen ben beğenmediğimiz bir topçu geldiğinde sanmıyorum ama umarım başarılı olur deriz bu at kafası inşallah başarısız olur ben haklı çıkarım gibi davrandı.iCARDİ İÇİN ağlayan mı?
ne demiş?
Nhaga oynayabileceği bir yere kiralanırsa, uzun vadede hem Nhaga, hem bizim için büyük bir şansa da dönüşebilir ama bu durum. Çünkü bizde kalırsa, muhtemelen sürekli yedek oturacak. Süre falan alamayacak.Gönderirsek büyük skandal olur ama göndermeyip de 19 maçta tutarsak da sezonun ikinci yarısında hiç oynatmamak anlamına geliyor. Bu daha büyük salaklık.
Lang ve Asprilla'dan sonra bu çocuğu da kiralıktan geri gönderirsek Avrupa takımları bir daha bize oyuncularını NAH kiralarlar.
Her türlü rezil olacağımız için bence geri gönderip başta rezil olalım. En azından sezon içinde eksik kalmayız.
Ayrıca; en büyük tehlike Lesley'i yeni aldık diyerek Nhaga'yı biryere kiralamak olacaktır. Ngaha'ya yazık olur bunu yaparlarsa. Bence Lesley'den daha fazla hak ediyor formmayı.
Vay dallama vay kötü niyetli açıkşu çocuk daha gelmeden önce milleti buna karşı fitnelemeye başladı. Öyle bir noktaya geldi ki, hani normalde sen ben beğenmediğimiz bir topçu geldiğinde sanmıyorum ama umarım başarılı olur deriz bu at kafası inşallah başarısız olur ben haklı çıkarım gibi davrandı.
Vay dallama vay kötü niyetli açık
VİP Skybox için almışıkLesley'yi ilk 11 AS oyuncu olarak mı aldık yoksa yedek için mi?