#18 Lesley Ugochukwu

Max Nzonzi olur bu kardeşten.

Max Nzonzi olur bu kardeşten.
boyu uzun diye mi
Nzonzi dribbling yapmazdi bu cocuk yapiyor
Nzonzi'de muthis cevre kontrolu ve pas kalitesi vardi bu cocukta o yok

kel alaka bi benzetme
ki Nzonzi genel olarak iyi bir kariyer yapti
Unai Emery gibi hocalarin hocasi niteliginde bi hocanin en guvendigi topcularindan biri oldu
bizde de bu ne lan boyle futbol olur mu diyip kontakt kapayana kadar sahanin en iyisiydi
ki teknik ekip de kendisine mobbing yaptigini itiraf etmisti diye animsiyorum

boyu uzun diye mi
Nzonzi dribbling yapmazdi bu cocuk yapiyor
Nzonzi'de muthis cevre kontrolu ve pas kalitesi vardi bu cocukta o yok

kel alaka bi benzetme
ki Nzonzi genel olarak iyi bir kariyer yapti
Unai Emery gibi hocalarin hocasi niteliginde bi hocanin en guvendigi topcularindan biri oldu
bizde de bu ne lan boyle futbol olur mu diyip kontakt kapayana kadar sahanin en iyisiydi
ki teknik ekip de kendisine mobbing yaptigini itiraf etmisti diye animsiyorum
Bizdekine yorum yaparsak ceza alırım o yüzden pas geçiyorum ama Nzonzi çöp herifin önde gideniydi kusura bakma :)

1 kere canlı izlenmemiştir eminim, bunu izleyip isteyen istifa etsin zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derhal yollanmalı. Asla olmaz bu arkadaştan verim vs alamayız. Okan topçu geliştirme seviye atlatma derdi olan bi hoca da değil. Son dk daki pas hatası net şekilde ortaya koyuyor asla yeterli bir topçu değil bu arkadaş

Ulan hiç ışık vermiyor. İnşallah bu da Abdülkerim gibi geç açılıyordur.

Kalıplı topcu gec acılır gibi bi yalan sıkalım

ama asıl tepki torreiraya gelmeliyken buna yazmakta sacma :d

Adamda ndombele görüntüsü var. Salmış tamamen, yatarım kafasında gelmiş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gene özene bezene seçip hazırlık maçında bile sahaya atmaktan çekindiğimiz 1 eleman kazanmışız. scoutluğunu ve dayatılmasını 5 kuruş para kırmayan gariban taraftarın yaptığı 40'lık lemina yine orta sahanın değişilmezi olacak gibi. emeği geçenlerin elini emeğini..

Görüntü devre arası elden çıkarırız gibi inşallah yanılırım bekleyelim bakalım biraz daha

Mac konusuna da yazmistim buraya da yazayim. 39 yasindayim 1.86 boy 96 kiloyim bu heriften daha iyi topla cikar dripling yaparim. Gotunu kaldirmaya dermani yok herifin.Hangi hain kopek getirdiyse bu herifi yatacak yeri yok kahpe evladinin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt