#18 Lesley Ugochukwu

Sözde bu kadar yokluk çektiğimiz bir dönemde, olmayan kaynağı böyle bir futbolcuya neden ve nasıl bağlayabildiler ve 3 ayda yegane transfer nasıl bu arkadaş olabildi? Halil Dervişoğlu'nun bile takımda kalmasına anlam veririm, böyle birinin transferine anlam veremiyorum. Hiçbir özelliği yok arkadaş ya, oyunun hangi yönünü oynayabilir vallahi anlaşılır hiçbir tarafı yok. Bir tek fizik var, onu da doğru kullanmayı başaramıyor zaten, çok acayip bir durum gerçekten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fesih yahut cayma meblagi neyse verilip kovulmalı

herif ptt 2. ligden gelmedı premier ligden geldı 30 40 mac oynamıs bence abartmayın

biraz oynatalım

Ulan chelsea senin ben gelmişini geçmişini…
Zamanında 50 tane çocuğu doldurdun takıma sonra baktın plan tutmadı sağa sola saçtın bize de bu düştü. İşin pis tarafı eğer bunu Okan özel olarak istediyse dursunun eline acayip koz geçti. Okan istediği kadar transfer diye bağırsın dursun istediğini alacak demek bu

Zamanında 50 tane çocuğu doldurdun takıma sonra baktın plan tutmadı sağa sola saçtın bize de bu düştü. İşin pis tarafı eğer bunu Okan özel olarak istediyse dursunun eline acayip koz geçti. Okan istediği kadar transfer diye bağırsın dursun istediğini alacak demek bu

ugochukwu izlenip de alınmış olamaz heis
okan buruk bile bu kadar saçmalayamaz

southamptondan küfürler eşliğinde şutlanmış bi herifti bu
burnley forumundaki küfürleri de taşıdım buraya
küme düşen burnley

ya içerden komisyon işi ya da sıradan ajan çakması bi transf

İstememiş. Listenin sonlarında diyorlar. Kimse alınmayınca apar topar getirilmiş.

8 diye alındıysa ağır saçmalık olduğu baştan belli. Rennes' de 6 oynuyordu izlediğim, bildiğim kadarıyla ve genç yaşında dikkat çektiği için Chelsea geleceğe dönük yatırım yapmıştı. Burnley' de 6 no olarak 'düz' Florentino olduğu için 8-10-kanat filan oynatmışlar, halt işlemek. As takımla birlikte, direkt 6 rolünde birkaç maç izlemeden yorum yapmak doğru olmayacaktır kanısındayım. Şu an kim ne yaptığını biliyor ki bambaşka bir ortama gelmiş genç adamı yargılıyoruz?

Son düzenleme:
Mide bulandırıyor.

Geri
Üst Alt