Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.215
- 11.891
- 2.123
Öyle de bi durum varnhaga'nın süresinden çalmaması için gönderilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle de bi durum varnhaga'nın süresinden çalmaması için gönderilmeli
bu herifi almayın diye ANIRDIK
tepe tepe kullanın kolay gelsin
Ahbert bizim forumun genel futbol anlayışı ingilterede oynuyor birazda transfermarkt değerine bakıyorlar iyi topçu falan sanıyorlar.
abi kim aldırdı kim onay verdi hayret ediyorum yahu
iice de gamsız bi tip olmuş

Hiyerarşi önemlidir, hak değil. Çünkü kast sistemi ile yönetiliyor takım.Yaw Jankat beni ikinci kaleci yapın demiş çocuk biz Günay'ı yapacağız demişler burada bir futbol aklı olabilir mi![]()
Aynen. Zaten parası ödenmiş. Ya acil kulüp bulsun ya da kadroya yazılmayacak denilsin.fesih yahut cayma meblagi neyse verilip kovulmalı
Ulan chelsea senin ben gelmişini geçmişini…
Zamanında 50 tane çocuğu doldurdun takıma sonra baktın plan tutmadı sağa sola saçtın bize de bu düştü. İşin pis tarafı eğer bunu Okan özel olarak istediyse dursunun eline acayip koz geçti. Okan istediği kadar transfer diye bağırsın dursun istediğini alacak demek bu
İstememiş. Listenin sonlarında diyorlar. Kimse alınmayınca apar topar getirilmiş.Ulan chelsea senin ben gelmişini geçmişini…
Zamanında 50 tane çocuğu doldurdun takıma sonra baktın plan tutmadı sağa sola saçtın bize de bu düştü. İşin pis tarafı eğer bunu Okan özel olarak istediyse dursunun eline acayip koz geçti. Okan istediği kadar transfer diye bağırsın dursun istediğini alacak demek bu