#18 Lesley Ugochukwu

Kusura bakma senin Galatasaray kariyerin bitti bile, belliki kimse seni izlememis, ve bu takimin oyuncusu olmadigini anlamamis, simdi elimizde patladigi icin oynatamazlarda yoksa boru gibi bonservisi girecek

Adamın da kariyerini bitirdiler 😅

Eksik rakibime karşı içeri top doldururum, en azından fiziğiyle kafa topu tehditi olsun bile diyemediler. Bu kadar güvenilmiyor. Eğer Kaan Ayhan bile bu adamın önündeyse birisi çıksın açıklasın, neye dayanarak bu adama 20 maç oynarsa zorunlu alırız opsiyonu konuldu. 10 hafta oynatmayıp, tek farklı önde olduğun oyunu tutmak için mi alacaksın adamı oyuna? Haftalarca oynatmayıp..

Memnun değilseniz oyuncunun da önünü kesmeyin yollayın adamı bir şekil orta yol bulup. Bu kadar da olmaz ya. Yapılan ilk hata değil. Hatayı kabul edip aksiyon almak önemli olan.

Okan bunu da jelert'i de istemedi ama karşı çıkmaya korktu. Okan istememesine rağmen gidip böyle menajer ittirmesiyle topçu alıyorlar okan da oynatmıyor. Asprilla da aynı şekil
Okan bunu bizzat ben istedim demiş?

(Jelerti istemediğini biliyorum o ayrı)

Okan bunu bizzat ben istedim demiş?

(Jelerti istemediğini biliyorum o ayrı)

Sallıyorlar ben bunlara inanmıyorum. Okan pısırık olduğu için istiyorum onay verdim ayağı yapıyor hep yoksa yönetim dayatması olduğu çok belli. Okanın söylemlerine bakarsan hep elit transferden bahsediyor. Özellikle Ugoçukvu veya jelert'i isteme ihtimali yok. En fazla yönetim okana bu isimleri dayatıp ikna etmiştir bence

üguçükwu'yu bilen/izleyen biri transfer edilmesini isteyemezdi bence o.b dahil
tamamen ajan çakması bir transf

üguçükwu'yu bilen/izleyen biri transfer edilmesini isteyemezdi bence o.b dahil
tamamen ajan çakması bir transf
Nhaga ile aynı menajerlik şirketi diyordu bülent timurlenk. Taraftar biraz sussun diye bunu buldular okana evet dedirttiler ve kiraladılar bence. Geldiği gün dedim okan buruk fazla oynatmaz bile diye

Okan’in oyuncudan anlamadigi zaten tescilli. Gercekten hangi adami transfer ettirdi ve tuttu? Torreira, Mertens, Icardi zaten kendinin buldugu asamlar degil. Gercekten bir tane soyle bana bunu alin dedikten sonra tutan oyuncusu var mi? Angelino ve Singo kendi istekleri. Frankowski’yi bilmiyorum. Su anki iadroya bakiyorum ve Sanchez ve Jacobs var turan transferlerden. Onlar Okan imzasi mi bilmiyorum.

Okan bunu da jelert'i de istemedi ama karşı çıkmaya korktu. Okan istememesine rağmen gidip böyle menajer ittirmesiyle topçu alıyorlar okan da oynatmıyor. Asprilla da aynı şekil
3 senedir okan bunu istiyordu. kendi de açıkladı zaten rennes günlerinden beri izlediğim ve istediğim bir topçuydu diye

3 senedir okan bunu istiyordu. kendi de açıkladı zaten rennes günlerinden beri izlediğim ve istediğim bir topçuydu diye
Gerçekten isteseydi oynatmak isterdi, dış kapının mandalı muamelesi yapmazdı. Okan burukun laflarına değil eylemlerine bakın çünkü politik konuşuyor genelde

Okan oynatmasın diye futbolcu alıyoruz, zenginliği görüyor musunuz :emrah:

Okan Buruk: "Lesley Ugochukwu, ben ve Emre Utkucan'dan çıktı. Bizlerin izleyip yönetime sunduğumuz isim"

Bu direk futboldan 1 gram anlamadığını gösterir hoca

Geri
Üst Alt