#18 Lesley Ugochukwu

Takımla resmi maça bile çıkmayan bir oyuncu hakkında abuk sabuk yorumlar yapmaya bi' son verelim derim.

Dalyan gibi çocuğu yediniz.
Aşıil Ohtani'nin yediği bilmem kaçıncı topçumuz

Büyük ihtimal rezil olmadan gönderecek bir imkan olsaydi yaparlardi ama böyle birsey yapmak birinin kellesini alir

CL için aldık sanırım. CL de forma şansı bulur. Şaka gibi corum, Erzurum maçında oynatamıyoruz city maçında direk 11.

fiziksel yapısı nedeniyle işe yarayabilir, transfersizlikten baya gömdük. Asıl sorun opsiyon 30m çok. maç sayısına göre opsiyon işi bok ediyor her şeyi.

hazirlik müsabakalarındaki kötü görüntüsünden siyrilmis gibiydi.
hareketli ve toptan kacmayan görüntüsünü begendim

Sezon ortası form tutunca Ceyhun Gülselam performansı alırız.

25 milyonluk opsiyon devreye girmesin diye oynatılmamaya başlanacak bi süre sonra.Kontenjan işgali. Keşke sözleşmesini devredebilsek.

Rotasyon oyuncusu olur bizde

Elestirilerin sebebi bize her mac oynayacak bir defansif orta saha gerekiyordu,biz rotasyon oyncusu aldik

ne beklentide ve ne planlanarak/düşünülerek alındığını hiç anlamadım.

gömmek de istemiyorum asla ama harbi anlamadım hangi özelliği düşünülüp getirildi valla fikrim yok

Oyle 35 yaşında gibi değil 55 yaşında gibi oynuyor. 45 yaşındaki Wakayeme bundan daha seri ve çabuktu.

Abartıldığı kadar kötü topçu değil bir 5 maç görmek lazım.

en büyük sıkıntısı pısırık 1 tip olması görünüyor. herifin 1 tane kavga videosu yok youtube'da. deli yetenek değilsen günün futbolunda düşük agresyonla yırtılmak zor. erden başkan döneminde transfer yaparken böyle şeylere dikkat ederdik. son dönemde alışveriş listesinde topçu seçtiğimiz için bu nüansları kaçırıyoruz. gene de torreira'yla yanyana oynasa belki ikisinin de performansı yükselebilir, torreira-sara'nın birinden çıkıp sürekli kullansak belki faydalı olurdu. ha kafa yapısı itibariyle lemina formayı zorla verse de bu arkadaş alamaz gibi görünnmekte.

Geri
Üst Alt