#18 Lesley Ugochukwu

Benim kongolu 2 enişte var . Deneme antrenmanlarına yollasak mı acaba bence şansları var.

Gayet iyi herif. Pas istasyonu oluyor topu ileriye hızlı çıkmasını sağlıyor.
17-18 civarı alabilseydik başarılı iş olurdu tahminen.
Biraz da parlatıp plye 30 civarına verirdin.
4 milyon maaş 30 milyon bonservis sıkıntılı bence.

Ya boşuna kendinizi kandırmayın ben sözleşmesini anında fesh ederdim oynadığı süre giremeyen diğer oyuncular için zarar

anlamadığımız nokta bu adam gerçekten çok iyi topçu da olsa ileride oynaması şart. biz oynatmıyoruz. ngaha için de aynı sey geçerli. öyle her maç 20 30dk ile olmaz bu işler. olabildiğince fazla sahada kalmalı bu oyuncular ki etrafıyla uyum sağlayıp gerçek oyununu gösterebilsin. nerdeyse etrafı komple değişiyor bunlar oyuna atılana kadar. zaten skor riskteyken oyuna dahi almayacak. o yüzden genç olsam kapısından geçmem bu kulübün. yatırım mı yapmak istiyosun bu tarz oyunculara satın al oynayacağı bir takıma gönder sezon temposu yapsın üzerine koysun. diğer türlü olduğu yerde sayacaklar.

hayatimda gördügüm en gamsiz topcu olabilir

sanki hic bisey umurunda degilmis gibi geziyor sahada

hayatimda gördügüm en gamsiz topcu olabilir

sanki hic bisey umurunda degilmis gibi geziyor sahada

burnley'i küme düşüren 5 herifin başında geleniymiş ztn, foster broja larsen walker diğerleri de. transfer edilmeden önce burnley platformlarını biraz araştırsalardı almazlardı muht ugoçukwuyu

Yürüye yürüye top oynuyor hiç atletik de değil, dediğim gibi tek beğendiğim yönü topu iyi saklıyor kolay kaybetmiyor

Dürüst olmak gerekirse 2 milyonluk kiralık oyuncu olarak düşünürsek "iyi lan" dedirtir ya da 7-12m aralığında bir bonservis ödenmiş olsa "yaaani günümüz oyuncu fiyatlarını düşünürsek belki ileride yontulur gelişir" dedirten bir yapısı var fakat asla liste başı olacak ve 30mlik bir bonservisi hak edecek bir numarasını hala göremedik. İleriye dikine oynama isteği güzel 1-2 tane güzel aradan saldı 1 tanesi de başarısız oldu denemesi iyi. Hala maksimum 10-12lik adam gibi ki bu da fazla bence ama Uğur'un söylediği kadarda leş bir durum gözlemlemedik.

Kardesim bu adamin gercekten kac mac oynamsi gerek ve iynadigi maclarda kac dakika süre almasi sart opsiyonu devreye girmesi icin? Gecen sezon Asprilla neyse buda o, 5-10 milyonluk herufin 30milyonluk bonservisi var yani idare etse bile kimse almak istemez bu bonservis ile

Eğer belli maç oynarsa zorunlu satın alma falan yoksa, rotasyonda gayet iş yapar işte. Çocuk 22 yaşında hem PL, hem Ligue 1 tecrübesine sahip. Neden Mustafa Sarp muamelesi yapılıyor anlamıyorum. Resmi olarak tek 90 dakika oynamadan niye bu kadar gömüyorsunuz?

Dün ilk defa izledim acayip yetersiz ya hic temposu da yok, ceyhun gülselam bundan faydaliydu, bosalttigi alani bile kapatmiyor

Bunu derhal gönderi düzgün dinamik topcu alsinlar, altyapidan genc oyuncu cikarsinlar yerli

pl tecrübesi: southamptontan küfürler eşliğinde kovulmak öbür sezon burnleyi küme düşürmek
Bu PL tecrübesi olmadığı anlamına mı geliyor? Ayrıyetten Burnley'i küme düşürdü demek çok sığ bir düşünce. Bir takım küme düşüyorsa bunun sorumlusu tek bir futbolcu mu?

Geri
Üst Alt