#18 Lesley Ugochukwu

Adam oynamadan cöp ilan edildi oysa rennes de iyi bir performanstan sonra genc yasinda premier lig yapti

Rotasyon da kullanacagiz forma sansi bulacaktir ilerleyen haftalarda ama transfer döneminde bizim rotasyon oyuncusuna degil de lemina veya torreira’yi rotasyon oyuncusu yapacak bir orta saha gerekiyordu

Bu bir yönetim elestirisi,oyuncu ile alakasi yok

Rennes kötü potansiyele yatırım yapmaz. Chelsea üst seviye görmeden bu işe girmez. Evet o üst seviyeye çıkamadı, belki de hiç çıkamayacak ancak senin liginde son 5 dk girecek kadar da kötü yetenek değil.

Bu hep Uğur Karakullukçu gibi futbol cahillerinin gazlaması. Adam 22 yaşında 73 EPL, 47 Ligue 1 maçı var. Biz 22 yaşında Metehan’ın falan maça çıkmasını bekliyorduk.

Rennes kötü potansiyele yatırım yapmaz. Chelsea üst seviye görmeden bu işe girmez. Evet o üst seviyeye çıkamadı, belki de hiç çıkamayacak ancak senin liginde son 5 dk girecek kadar da kötü yetenek değil.

Bu hep Uğur Karakullukçu gibi futbol cahillerinin gazlaması. Adam 22 yaşında 73 EPL, 47 Ligue 1 maçı var. Biz 22 yaşında Metehan’ın falan maça çıkmasını bekliyorduk.
Konuş hocam konuş da cahiller sarımsak görmüş vampir gibi kaçışsın

Iyi görüntü veriyor ikidir

Ama maalesef opsiyonundan dolayi oynatilmakta cekingen davranilacak

2-3 mac üst üste ilk 11‘de baslamali

Anlamsız şekilde boş transfer çöp vs denildi de, öyle bunları söyletecek bir maçı da olmamıştı arkadaşın.

Yani yönetime, transfer politikasına ve Okan hocaya yüklenilecek diye harcandı bu arkadaş.

Sosyal medya çok iğrenç.

Tüm takımın tel tel döküldüğü dönem gazetecilerin basının baskısıyla adamı yedeğe düşürdüler. Yerine oynayan adamlar da bitik Lemina ve Torreira.

Senelerdir anlamadılar kütleli adamların fiziki kapasitelerini toplamaları zor oluyor. Bu adam aranan özellikleri olan bir adam.

Sadece biraz adaptasyona ve maç ritmine ihtiyacı var.

Ben bu herife en cok agir oldugu icin kuruldum ama bakiyorum Sara bundan da agir ustune defansif katkisi alan kapatmasi top surmesi hicbirseyi yok..

Ben o oynasin bu oynasin derdinde degilim hocadan tek istegim hak edene formsyi teslim etmesi..Forvette Baris sevdasina devam etse bugun hala Deniz Gule cop cekecektik..

Bayağıdır söylüyorum... bu çocuğun adaptasyonu tamamlandığında yorum yapmak gerekir diye... şu aşamada çöp de çekilmez çok iyi de denilmez... ama bence ileride takıma monte edilebilecek tarzda bir oyuncu... bonservis ile alırsın almazsın o şimdinin konusu değil sene sonunun konusu...

Süre vermeye devam...

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süresinin artması lazım. Yine söylüyorum dün denemesine rağmen topu alıp giden bir futbolcu profili değil ama onu anlatan en iyi pozisyon maçta şuydu;

Son dakikalarda herkesin nabzı 150 atarken Torreira ile bizim ceza sahamız önünde bir verkaça girdiler ve topu uzun süre sonra ayağımızda tutmayı başardık.

Mesela Sara onu yapamazdı orada neyse umarım süresi artar yada artık ilk 11 başlar.

Kral sen dün bize ne izlettin ya

tarzı fiziği tam istediğimiz gibi orta alana toreira partner olarak. bir şey yaptı sayılmaz dün ama dikine topu ayağından açmadan sürebilen omuz yediğinde ayakta kalabilecek topcuya ihtiyac var.
tek sorun bu adamda yapılan sözlesmesi. belli mac oynarsa satın alınır maddesi bunda vardı demi? sırf o sebepten iyi bile oynasa 2 mac oynayıp 3. mac kulubede bekler. iyi topcu yanındakilerle bütün olunca ortaya cıkıyor. bizde bir halt yapamayan ilkay simdi barcanın orta sahaya koy şov yapar mesela. bu kadar da mac eksiğine rağmen. aynı takımın sürekli oynamasının ekmeğini 4 senedir yiyoruz. bunu avantaja çevirip bu vb adamları monte etmemiz lazım takıma. ciddi problem o kısım bizim.

oynayacaksa 11 ile oynamalı bu adam. öyle formunun ne oldugu belirsiz mac eksikleri olan yedeklerle değil. o zaman gercekten verimli mi değil mi onu da anlamıyosun cünkü. as 11 le farkedilecek detaylar bunlar.

ts macina toreyra-lesley onlerinde batrakov ile cikabiliriz

sara da sezona fena baslamadi aslinda ama bu mac bu sablonu denesek fayda görürüz gibi sanki

Geri
Üst Alt