18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99.Yıl Dönümü

Bu arada konuyu dağıtmadan bir konuya daha vurgu yapmak istedim;

Malum yarın aynı zamanda Galatasaray için de önemli bir gün.

İnşallah 18 Mart Çanakkale Zaferinin yanısıra birde yarın Londra zaferi yaşarız inşallah....

EDİT:

ve benim doğum günüm :)

Seninde doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Dedigin dogru veya yanlis.Onu baska bi konuda konusursun.Birak da burada şehitlerimizi analim.

**tapatalk**

Zaten ona siyaset sokma bunda dusunme sorgulama diye diye bu hale geldik :) . Uyumaya devam is isten tamamen gectikten sonra belki cark ederiz :)

Arkadasim o videoya gore hz muhammed kabrini terk etmis ve canakkalede aşil gibi savasmis gibi anlatilmis yani medineyi birakip gelmese kaybetmistik o savasi once izle videoyu.

Ben o videoya inanmıyorum zaten.Yok efendim peygamber geldi.melek orduları geldi yıktı geçti.Bunlar bana da saçma geliyor.Benim bahsettiğim daha manevi bir destek.Askerlerimizin yaratana inancından dolayı ekstra motive ekstra azimli olmaları mesela.Fakat gel gelelim peygamberin geldiğini düşünen insanlar da askerlerimizi kötülemek için değil aksine yüceltmek için söylüyorlar.Yadırgamamak lazım diyorum.

Anlama sorunun var sanırım.Konusma demiyorum zaten.Baska konuda ne konusuyorsan konus ama burası yeri değil.

Senin anlama sorunun var sanirim orasi yeri degil burasi yeri degil diye bu hale geldik . Senin zihniyet bitirdi bizi diyorum ben de . Ayrica canin cok istiyorsa da raporla ben ilk yazdigimda hic usulsuz bir sey gormuyorum gorurlerse silerler genco ;)

Senin anlama sorunun var sanirim orasi yeri degil burasi yeri degil diye bu hale geldik . Senin zihniyet bitirdi bizi diyorum ben de . Ayrica canin cok istiyorsa da raporla ben ilk yazdigimda hic usulsuz bir sey gormuyorum gorurlerse silerler genco ;)

Lüzumsuzsun.

Yöneticilerden ricam tartisma mesajlarimizi siler misiniz bu guzel konu amacından sapmasin.

**tapatalk**

ALLAH hepinizden razı olsun şu anda kemikleriniz sızlıyor eminim ne zorluklarla kurtardığınız ülkeyi şu rezil duruma gelişini :(

Bu arada konuyu dağıtmadan bir konuya daha vurgu yapmak istedim;

Malum yarın aynı zamanda Galatasaray için de önemli bir gün.

İnşallah 18 Mart Çanakkale Zaferinin yanısıra birde yarın Londra zaferi yaşarız inşallah....

EDİT:

Seninde doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Teşekkür ederim çok sağolasın

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-v-SKzijL10[/media]

Bize fransiz diyenlere gelsin.

bac59flc4b1ksc4b1z-1.jpg

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,

Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!

mekanınız Cennet..ruhunuz Şad olsun

Anzak askerlerinin Çanakkale savaşında ailelerine yazdıkları mektuplarda yola çıkarak hazırlanmış bir ''Gelibolu ''belgeseli vardı mutlaka izleyin..

Ruhunuz Şad mekanınız Cennet olsun!!! Rabbim sizleri unutturmadı, bugünün vatan haini PKK işbirlikçilerinide unutturmasın!!!

[attachment=8700:çk7.jpg]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=e83t0P8K2wk[/media]

G%C3%B6n%C3%BCll%C3%BC-%C3%96%C4%9Frenci-Askerler.jpg

su cocuklar 12-15 yas arasi bisey. daha hic bisey yasayamadan savasmislar. kimi hayatini kimi kolunu bacagini kaybetmis. onlarin yerinde oldugunuzu dusunun, insanin icini burkuyor. bide donup 2014'e baktiginda hayattan soguyorsun. iki millet kesinlikle ayni olamaz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_9EDoyqLvRQ[/media]

müthiş anlatmiş.

Geri
Üst Alt