18 Milyon Euro’ya Marcao Satılırsa Düşünceleriniz Ne Olur?

20 asagisini kabul etmiyorum. Biz 18e marcaoyu satariz 2 gun sonra febe kimi 20+ satar kafayi yerim burda

25 ten aşağısı enayilik olur. Bunca maç UEFA listesine seçilmiş gözler üstünde olan bir oyuncu ve Brezilya mill takımına seçilme ihtimalide var bence (Olur olmaz bilemeyiz ama bence diyorum) 25 ten aşağı vermezdim

Featih hocam görevde olduğu sürece satılmamalı. Gelecek parayla yapılması muhtemel yeni transfer operasyonlarına hazır değiliz!

23 Mio olmali

Oyle bir durumda bayraminiz mubarek olsun derim

☆☆☆☆

Satsak hepimiz ne olacagini biliyoruz, yerini doldurmak icin cok daha fazlasini veririz. Satmadan önce bir alternatifi hazir olmali ki satip direkt o oyuncuyu almalisin. Gomis de gördük ne oldunu herife para vermedik gönderdik onun yerine kac tane oyuncu alip onun yarisi kadar verim alamadik. Onun icin haydi satalim sonra yerine birine bakariz dersek yerine adam bulamazlar

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kullanmasini bildikten sonra 15 bile cok iyi

Stoperlere fazla para vermiyor kulübler, 18-20 milyon haberleri palavra. 10 Milyon cıvarında teklifler gelebilir, ama kulüb salmaz o para için, yani Marcao satılmaz gibime geliyor.

o parayla direk katkı verecek assistleriyle takımı canlandıracak bir 10 numara yada sağkanat alınacaksa mükemmel olur.

Geri
Üst Alt