18 Milyon Euro’ya Marcao Satılırsa Düşünceleriniz Ne Olur?

Hocam kusura bakmada sana katılmıyorum ve satış sözleşmesini imzalama yetkisi iyiki sende değil. Ronaldo hatırlarsan bizim Madrid'i 3-2 yendiğimiz maçta öyle bir gol kaçırdı ki boş kaleye dışarı vurdu. O gece ilk golü yemesek Madrid'i eleyebilirdik. Madrid elense gol kaçırdı diye Ronaldo'yu satarmiydi sence? (Madrid'in en pahalı kadrolarından biri vardı sahada birde) Ki buna bir dünya örnek var. Hagi'nin UEFA kupasında kırmızı kart yemesi hemde sinirlerine hakim olamaması sebebi ile mesela. Çok büyük hataydi. Sattık mi hayır Süper kupada oynadı mi evet. Kupayı aldık mı evet. Futbolcuda insan ve bazen hata yapar. Ama sürekliliği varsa hiç sorun değil
Geyik yapiyorum yaw. Golu yer yemez sinirle odayi terk etmistim. Bugun de gordum ki ilk hata onunla baslamis.
Ha bu demek degilki satmazdim, komisyonumu aldiktan sonra satilmayacak oyuncu yok

Demin spor programi izlerken bizim fener macinin golunu verdiler. Topa ilk ıska yapan Marcao imis.
Satis sozlesmesini nereye imzaliyorum?

Bugün Getafe-Madrid maçında 60 milyonluk hemşerisi Militao ayağındaki topu Enes Ünal yeteneksizine kaptırıp yenildikleri golü yedirdi. O açıdan bakarsak herkesi gömecek maç bulunur

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

25 in altına satan kalleştir. Ezikler de yada Şikeciler de olsa 40 a kakalarlardı.

Satmayalim diyenler neyin kafasini yasiyor acaba bizede verseler keske.

arşiv çalışması yaparken rastladım up o günden bugüne kaç kişinin fikri değişti acaba ha 15 ha 18 yakın fiyata satıldı

Geri
Üst Alt