19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Daha kolayi var. Kufur ettireceklerine direkt forumdan banlarlar daha kolay olur. Arabeske baglama yine

Mesela kucuk bir ornek vereyim . Son kufur mesajina like veren bir arkadas yakin zamana kadar moderatordu

Kufre like atan arkadasin moderatorken isini hangi ozenle ve tarafsiz yapabildigini hayal edin , cevabi bulursunuz zaten

Son düzenleme:
Bakalım yönetim ne kadar izlemeye devam edecek.
Filtre meselesini Emrah daha önce neden olmadığını anlatmıştı, cidden küfrü görüp özellikle müdahale etmediklerini mi düşünüyorsun ? Sürekli forum başında değil ki bu insanlar anlık müdahale etsinler.

Mesela kucuk bir ornek vereyim . Son kufur mesajina like veren bir arkadas yakin zamana kadar moderatordu

Kufre like atan arkadasin moderatorken isini hangi ozetle ve tarafsiz yapabildigini hayal edin , cevabi bulursunuz zaten
modertaorDÜ!!!!! Moderator degil. Simdi ne bok yiyorsa yiyebilir tarafsiz olma durumunda degil

Bir ara televizyonu açtım valla ben 80 bin kişi gördüm ekranda. İyi forumlar.

Sorun degil , sagolsun yonetim islem yapmadigi icin edebilirler , ben islem yapilmayan kufur ve hakaretler icin yansitma taktigi uyguluyorum

Hepsi degil ama bazi adminler ana bacimiza da kufur edilse memnun oluyorlar , ismen biliyorum da zaten ama zikretmeyelim
Sebebini soyledim neden musade edildigi hakkinda . Admin tayfasindaki bazi arkadaslar kufure bu yolla destek veriyorlar
Cok abarti oldu bu kez , belki 3 gun ceza filan verirler ;)

Digerleri de sorumludur ama ozellikle bir admin bu isten zannimca hoslaniyor
Kufur ettiriyorlar demedim . Edilmesinden eden kadar haz aliyor olanlar var dedim

Kufre like atan arkadasin moderatorken isini hangi ozetle ve tarafsiz yapabildigini hayal edin , cevabi bulursunuz zaten
Yukarıda yazdıklarının 1 gr doğruluk payı yok.

Durum yine moderatörler tarafından mesajın geç görülmesi ki 3 dk geç bir süre değildir ve geç müdahale edilmesi olayı. Cezaya da karar verecek kişi ben olduğumdan benim x süre atın yazmamdan sonra adamın atılması totalde kaç dkdır hesaplamak dahi istemiyorum.

Bir diğer konu ortada bir kasıt olsa o adama ceza verilmezdi, sürekli bu iddalarda bulunmanı da açıkçası ben normal karşılayamıyorum artık, gereksiz bir paranoya var.

Örneğin iftira attığın kişi muhtemelen şu an bambaşka işlerle uğraşıyor, haberi falan da yoktur ki öyle bir şey olsa bunu ben engellerdim en başta.

Zaten verilmedigi icin soyluyorum bunlari , su ust uste kufuru ornegin adminlerden biri eden kisi sence kac gun ceza alirdi ?

Su kodugumun yerinde robotmuyuz? Hemen herseyi goruyoruzmu?
Gordugumuzde Hangi ceza uygunsa o veriliyor. Senin gibi bos yoran bir insani gormedim. Guzel bir ceza yedi + silindi daha ney icin agliyorsun

2500 EUR

Sinan Bilgini döv, 2500 EUR kazan.

More info? PM please.

Geri
Üst Alt