Konya maçı sonrası da yazdım, evet küfür hiç hoş değil ama öyle bir maç sonrası milletin siniri tepesinde iken gelip öyle mesajlar yazarsan doğal olarak tepki alırsın, kimisi de ne yazık ki sinirlerine daha fazla hakim olamayıp küfür de eder.
Konu taraftarın bir antrenman olsa bile gösterdiği ciddi katılım konusu. Kendisinin yazdığı mesajları engelleme sistemi sağolsun görmüyorum ama cevap verenlerin mesajlarından anladığım kadarı ile malum şahıs aşırı gereksiz bir detay olan katılım sayısı üzerinden defalarca milletin sinirlerini etkileyecek mesajlar yazmış. Muhtemelen de şu an Musap'ın yazdığı mesajlara bakılır ise gelen tepkiler üzerine yine mağduru oynamak ile meşgul.
Sonuçlarının ne olacağını bilerek bu tür provokasyonları yapıp, ki daha önce benzer davranışlarına karşı defalarca bir çok kişi tarafından benzer tepkiler verildi, yani yaptığının etkilerinin ne olacağını bal gibi de biliyor, gelen tepkiler sonrası mağduru oynamayı çok iyi beceriyor.
Devamlı şikayet ediyor ya milleti yönetime, ben de şikayetçiyim. Bu adamın bu ve benzer konularda sonuçlarını bilerek yaptığı provokasyon ve sonucunda onun mesajlarını görmesem bile verilen cevapları gördüğüm için konuların geldiği rahatsız edici durumdan şikayetçiyim.