19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Koç ailesini örnek göstermesen iyiydi. Seviyorum o aileyi. Hele Atatürk 'ü asla.

Ben her laf ettiğimde aynı şekilde cezayı aldım. Ama sana karşı bu tepkinin nedeninin cevabını vermelisin.

Veremem cunku ben kendime karsi sacmaladigini dusundugum kisilere , kisilerin bana gosterdigi tepkiyi gostermiyorum

Mesela cok basit bir cevap vereyim . Forumda bloke fonksiyonu var , aylardir bir adamin yazdiklari rahatsiz ediyorsa , o kisiyi bloke etmek yerine kufur etmek bir art niyettir

Direkt ihraç edilir, daha önce defalarca şahit oldum. Küfür etmesine gerek yok, hakaret etmesi yeterli ihraç edilmesi için zaten kurallarda yazıyor olması lazım.

Saçma sapan bir örnek verdin, bunu da kasıtlı yapıyorsun boş beleş işler...

Ornegi sundan verdim , nasil bilinen iki insan arasi farkli islem yapiyorlarsa , forumdaki kisiler arasinda da kendilerine gore seviyelendirme yapiyorlar

Oysa sokaktan ahmet mehmet seklinde yapmalari lazimken .

"Ha sinana etmis , haketmistir , 2-3 gun ver yeter" mantigi

Bunu ispat edemezsin ki yüzde 100 yanlış olduğunu da söylerim.

Cezanın süresinin değişmesindeki fark ceza süresine karar veren kişiye bağlı olarak farkeder, benden daha uzun süre ceza veren de yok zaten mesela Danyal'a denk geldiyse daha az verdirir, süper mod olsa daha az verdirir vs. Çifte standarta sebep olabileek tek nokta bu o yüzden küfür varsa genelde adminlerden birisi çağrılır konuya, istişare edilerek bir karar verilir.

Ben bu forumda senin yediğinden çok daha fazla küfür yemişimdir ki insanlara güzelce laf anlatırken de yedim bu küfürleri, ağzıma geleni söylerken de çoğuna ceza dahi vermedim laf yönetimin geneline ya da forumdaki herkese gitmedikçe.

Kendine yapılanı görüyorsun, onun dışında da tekrar ediyorum hiç bir adminin özel isteğiyle bir şeylere karar verilmez, zaten bu tip hırslardan arınmayan kişi admin yapılmaz, yapılırsa o hakkını kaybeder.

Benim gorusume gore , bir uye digerine kufur ediyorsa , bir daha ediyorsa , bir daha ediyorsa

Bunun bir sonucu olmali

Veremem cunku ben kendime karsi sacmaladigini dusundugum kisilere , kisilerin bana gosterdigi tepkiyi gostermiyorum

Mesela cok basit bir cevap vereyim . Forumda bloke fonksiyonu var , aylardir bir adamin yazdiklari rahatsiz ediyorsa , o kisiyi bloke etmek yerine kufur etmek bir art niyettir
Neden bloke edeyim ki? Tam tersi seni insan olarak bir düşünce kaynağı olarak görmüyorum demektir bu. Küfür etmek artniyet değildir. Hele İnternet ortamında asla.

Son olarak bence herkesin inandığı ve bu düşünceden dolayı mutlu olduğu konularda kendinde katılmana rağmen tersi bir düşünceyi savunma.

Hangi imtiyaz mesela ? Forumun hangi kuralini cigniyorum ?

Provokasyon kelimesine siginacaksin ,baska tutturabilecegin hic bir sey yok

Eger bu stadyumda 40 bin kisi yok dedigimi provokasyon olarak goreceksen inandigimiz yahut gordugumuz hic bir dogruyu dillendirmeyelim

UG'yle aranda pek fark yok hatta sen ona göre daha fazla milleti kışkırtıyorsun her maç konusunda belki gerçek görüşün ama her zaman yapıyorsun kimse artık gerçekten söylediğine inanmıyor.

Durup duruken kimse kimseye küfür etmez ceza yiyen her karşı tarafsa ortada dengesiz bir durum vardır.

Üstat senin moderatörlük zamanını hatırlamıyorum, seni yakın zamanda tanıdım burada mesela son zamanda dikkatimi çeken Fatih hoca konusunda hassassın, haklısın da bu yüzden bende Fatih hocaya karşı tamamen olumsuz olsam da hocanın konularında seni ve senin gibi bir kaç arkadaşı mümkün mertebe kırmadan mesaj atmaya özeniyorum.

Ama burası forum herkes farklıdır, her kes aynı olmaz. Bu yüzden bu kadar takma biraz sakin ol bence.

Milleti kışkırt kışkırt sonra küfür etsinler sana adminler 3 dk geç işlem yapsınlar gel ona laf yap oh ne güzel dünya be.

Neden bloke edeyim ki? Tam tersi seni insan olarak bir düşünce kaynağı olarak görmüyorum demektir bu. Küfür etmek artniyet değildir. Hele İnternet ortamında asla.

Son olarak bence herkesin inandığı ve bu düşünceden dolayı mutlu olduğu konularda kendinde katılmana rağmen tersi bir düşünceyi savunma.

Senle ayni noktada bulusamayiz . Cunku sen kufru bir hak olarak goruyorsun , ben ise bu fikirde degilim

Bazisi adam dovmeyi hak olarak gorur , bir digeri icin durum asla boyle degildir

Bu karmasalari duzenleyen sey de kurallardir . Uygulayicilari da kisiye degil kurala gore hareket ederler

Turkiyede evlilik yasi atiyorum 16 dir , "bence 14 olmali diyebilirsin ama bence 14 tur , benim kuralim bu" diyemezsin mesela

Yollarda hiz limiti 120 ise , bence 150 olmali diyebilirsin ama 150 ile gittiginde cezaya engel olamazsin

Buraya uye olanlar da bu kurallari bilerek kabul ederek ve uygulanacagini umarak uye oluyorlar

Sinan Bilgin forumun en provokatif uyesidir, bunu uA forumu bile banlamisken, bizim aramizda tutmamiz sacma geliyor.

uzun zamandan beri onun gitmesi gerektigini dile getirmistim.

tek isi kongre uyesi oldugunu soyleyip artistlik yapip herkesi sinir etmek.

Pilavci tayfayi sevmeyiz

UG'yle aranda pek fark yok hatta sen ona göre daha fazla milleti kışkırtıyorsun her maç konusunda belki gerçek görüşün ama her zaman yapıyorsun kimse artık gerçekten söylediğine inanmıyor.

Durup duruken kimse kimseye küfür etmez ceza yiyen her karşı tarafsa ortada dengesiz bir durum vardır.

Engellesinler o halde ? Madem hep yapiyorsam , ayni kisiler neden mesajlarimla ugrasiyorlar

Ornegi sundan verdim , nasil bilinen iki insan arasi farkli islem yapiyorlarsa , forumdaki kisiler arasinda da kendilerine gore seviyelendirme yapiyorlar

Oysa sokaktan ahmet mehmet seklinde yapmalari lazimken .

"Ha sinana etmis , haketmistir , 2-3 gun ver yeter" mantigi
Bu saikle yazdığına inanmıyorum, seviyorsun insanları tahrik etmeyi veya uçlarda mesajlar yazmayı. Bunun uzunca bir süredir farkındayım, insanların bu mesajlarını ciddi bir şekilde ele alıp cevap vermesinden haz duyduğunu düşünüyorum bunu farkettiğimden beri de ciddi cevap vermiyorum keşke diğer arkadaşlarda aynını yapsa sende mutlu olursun onlarda.

Benim gorusume gore , bir uye digerine kufur ediyorsa , bir daha ediyorsa , bir daha ediyorsa

Bunun bir sonucu olmali
Bunu da açıklamıştım katlanarak ceza almaya devam eder diye.

Ben insanları kazanmaktan yanayım bir ceza veriyorsam kesin bir sınırı vardır mesela yakın zamandan örnek Mosaph-Recep ikilisi birbirlerine saydırıp duruyorlardı Mosaph için Talha'ya bir şart söyleyip bunu sun kabul ederse döndürelim dedim ki ay seviyesinde bir ceza vermiştim, Mosaph devamında düzeldi ki işin diğer tarafındaki Recep zamanında Danyal ve bana küfretti diye ihraç almıştı onu da affetmiştik.

Küfür yemekten haz alıyor değilim ama klavye başından edilen laflar açıkçası çok da canımı sıkmıyor geçen günkü gibi forumun yarısına şerefsiz diyen hadsizler dışında.

Neyse Mehmet abi anlatmış, bir üye gözünden doğru resim orada yazıyor.

Ortada yönetime veya x bir şahsa iftira atmaya kimsenin hakkı yok, ben de bunu ziyadesiyle yanlış buluyorum.

Bence hepiniz birbirinizle uğraşmayı seviyorsunuz :D

Aidatını ödemeyen kongre üyemiz yine forum üyelerini germe derdinde herhalde.

Neyse Mehmet abi anlatmış, bir üye gözünden doğru resim orada yazıyor.

Ortada yönetime veya x bir şahsa iftira atmaya kimsenin hakkı yok, ben de bunu ziyadesiyle yanlış buluyorum.

Ben buraya uye olmusum ve kimseye hakaret kufur etmemisim , bana edilen seylerde de yaptirim gucu sizlerin elinde ise , tum uyeler kendilerinin sahsiyetini size emanet etmisler demektir

Ben ya da baskasina yapilan hakareti cezalandirmamak , hafifletmek bu emanete hiyanet etmek demektir

Ben yonetim dendiginde herkesi bir butun olarak gorurum . Seni ayirmam gerekirse ancak arti olarak ayiririm , danyal talha hakkinda cok bir fikrim ve yorumum yok acikcasi lehte aleyhte . Uygulamalarini gorup bilmiyorum

Emraha negatif tavrim da birebir mesajlasmalarimizdan kaynakli

Üstat senin moderatörlük zamanını hatırlamıyorum, seni yakın zamanda tanıdım burada mesela son zamanda dikkatimi çeken Fatih hoca konusunda hassassın, haklısın da bu yüzden bende Fatih hocaya karşı tamamen olumsuz olsam da hocanın konularında seni ve senin gibi bir kaç arkadaşı mümkün mertebe kırmadan mesaj atmaya özeniyorum.

Ama burası forum herkes farklıdır, her kes aynı olmaz. Bu yüzden bu kadar takma biraz sakin ol bence.

Baya farklı şu an konuştuğumuz konu sinan geçmişten takmıştı bana hala onu konuşuyor yoksa kimseye fikirlerinden ötürü lafım olmaz yusufu çok severim mesela terimi hiç sevmez hiç önemli değil ama bu durum.

Kenan yapma bugün maç mı vardı, karşıt görüşlere fikirlere ne zaman bu kadar çok tahammülsüz olduk ?
Yahu bu karşı fikir değil, bu alenen bilerek yapılan eylemler. Eğer dikkat ederseniz adamın olayını çok basit çözersiniz. Konu başlıklarında milletin yoğun olarak konsantre olduğu fikirleri alıp bu fikirlerin tersine doğru gidiyor. Bunu ya bahsettiğim gibi kötü geçen bir maç sonrası yapıyor, ya rakiplerin maç başlıklarında rakiplerin lehine yazarak yapıyor, ya da bir çok kez yaptığı şekil ise bir konuda haksız çıktı ise ve bunu biri onun yüzüne vuruyor ise.

Bugün bu konuyu da bu yüzden ve bilinçli bir şekilde bu noktaya getirdi. Mobilden engelli olsa bile alıntıları görebiliyorsun. Yapmış olduğu katılım tahminini birisi alıntılamıș. O alıntı sonrası da başlamış çalışmaya. Hadi gelir bir kere taraftar sayısı konusunda yazarsın, sanmıyorum o kadar olduğunu der geçersin, kimse de sana pek bir şey demez ama verilen tepkilerden ve mobil üzeri yapılan alıntılar ile gördüğüm kadarı ile bir çok kez tekrarlamıș. Bu kasıtlı yaptığını gösteriyor çünkü bu adam iddia ettiği gibi hatasını kabul edebilen bir adam değil, aksine bir yanlışını gösterdiğin zaman, böylesi basit bir taraftar sayısı tahmini gibi mevzular olsa bile deliye dönüp kasıtlı bir şekilde bu eylemleri yapan bir adam.

Küfürü asla savunmuyorum ama işte türlü türlü insan var, kimi sadece tepki veriyor kimi de kantarın topuzunu kaçırıyor. Ayrıca, küfüre tepki veriyor haklı olarak ben de veririm ama burada kendisinin bel altına indiğini bir kaç kere görmüş biriyim.

Sinan sen Galatasaraylimisin yada besiktaslimi?

Cunku Galatasarayli olduguna inanmiyorum. Senin yuzunden ortalik hep karisiyor, hangi konuyu acsam orda maydonoz oluyorsus. Milleti kiskirtiiyorsun. Senin yaptigina provakasyon denir.

Sinan Bilgin forumun en provokatif uyesidir, bunu uA forumu bile banlamisken, bizim aramizda tutmamiz sacma geliyor.

uzun zamandan beri onun gitmesi gerektigini dile getirmistim.

tek isi kongre uyesi oldugunu soyleyip artistlik yapip herkesi sinir etmek.

Pilavci tayfayi sevmeyiz
Olum senin de laf atmadığın kimse yok forumda

Terimcileri sevmezsin antiterimcileri sevmesin, uAyı sevmezsin, uA karşıtlarını da sevmezsin, herkes provokatör herkes küfrü hakediyor bir sen mi doğrusun yav

Geri
Üst Alt