19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Yoo. Ben Admine de aynen sana provake edici mesaj attığında konuştuğum üslupla konuştuğumu biliyorum. Hatta daha ağırı sayılabilir. Hala barınabiliyorum burada. Kimsenin sana şahsi birşeyi yok. Forum yahu burası. Telefonundan safarini açıp girdiğin biryer. Kim neden kişisel bir kin beslesin?

Bence sen az önceki mesajımın son paragrafında yazdığım şeye cevap vermelisin.

Cevabim bir soru olacak

Ben neden kimseye hic bir sart altinda kufur etmiyorum ?

Moderatorken , o arkasina sigindigin rutbeden hareketle sahsimiza edilen kufurleri filan nasil "gormezden geldigini" bugun attigin begeniyle itiraf etmis oldun

Tezlerimde yanilmadigimi gormek guzel

yahu bir git işine ben moderatörkende aynıydım sen kimsin ki sana karşı kullanacam kendini ne halt sanıyorsun.

istediğim yoruma da like atarım sana mı soracam.

Sozlerimin 1% i dahi sana degil , emrahaydi

Ben hangi kufru eden kisilerin kac gun uzaklastirildigini goruyorum

Senin payin vardir yoktur ama bakis acini bildigim icin sozlerim sana degildi

3 lu konusmamizin icerigine benden daha hakimsin , kast ettigimin sen olmadigini bilmen gerekir
Üzerime zaten alınmadım yaptığım açıklama genele yönelikti ama olaydan kimsenin haberi yokken kendi kendine yanlış yargılara varmışsın.

Bunu herkes okusun diye yazıyorum.

Mesajı sen raporlamışsın ilk ben görmüşüm 1 ay atın demişim sonra Furkan raporlamış bir süre sonra napıyoruz demiş sonra biri daha raporlamış sonra senin mesajların raporlanmış o arada da x bir süper mod gelip benim dediğimi yapıp 1 ay atmış. Ortada yorum, farklı görüş vs. bile yok kim hemen hemen tüm süreçler böyle işliyor.

Ortada net bir provokasyon yoksa da kimsenin ismine göre verilecek cezaya karar verilmez.

Üzerime zaten alınmadım yaptığım açıklama genele yönelikti ama olaydan kimsenin haberi yokken kendi kendine yanlış yargılara varmışsın.

Bunu herkes okusun diye yazıyorum.

Mesajı sen raporlamışsın ilk ben görmüşüm 1 ay atın demişim sonra Furkan raporlamış bir süre sonra napıyoruz demiş sonra biri daha raporlamış sonra senin mesajların raporlanmış o arada da x bir süper mod gelip benim dediğimi yapıp 1 ay atmış. Ortada yorum, farklı görüş vs. bile yok kim hemen hemen tüm süreçler böyle işliyor.

Ortada net bir provokasyon yoksa da kimsenin ismine göre verilecek cezaya karar verilmez.

Kufur edilen kisinin kimligine gore verilen ceza degisiyor

Senin üslubun bu, benim üslubum bu. Tek fark bu. Sen karşıt düşünceyle savunurken ben gerek duymuyorum.

Tamam iste , eger kufurlu usluba izin varsa bu acikca ilan edilir , suphe uyandiran sekilde adamina gore muamele ile olursa kafalar karisir

Kural herkese ayni olmasi gerekir . Sadece eden acisindan degil , edilen kisi acisindan da

Yarın yensek de mesajlarını alıntılayıp kapak yapsak ne güzel olur değil mi ?

Ben Yenemeyiz demiyorum ki. BJK bizden daha beter durumda. Ama yensek bile bunun sebebi bu organizasyon olmaz. İyi bir hazırlık olur. Yoksa keşke onları yerle bir etsek. BJK ve taraftarı benim için bu ülkenin en antipatik grubu. Ne kadar acı versek o kadar az.

Bir konunun daha yaptığı provokasyon, kendini bir halt sanma, ilgi budalası olduğu için bile isteye polemiği sürdürerek içine etmiş bulunuyor.

Şuraya bugün yapılan bu aksiyon ile ilgili bilgileri okumaya geldik ama malum şahsın yine kendini özel bir çizim olarak görmesinden mütevellit ortaya çıkan bok çukuru ile karşı karşıyayız.

Sinan ben sana Keramettin beye küfür ettim 1 hafta ceza yedim, sana küfrettim yine 1 hafta yedim diyorum. Hala isme göre diyorsun.

Mesela ataturk e etsen , veya senin hakettigini dusundugun misal ali koca etsen

Ayni ceza mi cikar

Iste sinan a edersen kismen mubah x kisiye edersen baska diye bir terazi var . Bunun oldugunu gordugum icin dile getiriyorum

Senin verdigin ornek zaten olmasi gereken , ama her zaman olan degil

sana tanınan imtiyazlar olmazsa görürdün de işte.

Hangi imtiyaz mesela ? Forumun hangi kuralini cigniyorum ?

Provokasyon kelimesine siginacaksin ,baska tutturabilecegin hic bir sey yok

Eger bu stadyumda 40 bin kisi yok dedigimi provokasyon olarak goreceksen inandigimiz yahut gordugumuz hic bir dogruyu dillendirmeyelim

Ayni ceza mi cikar

Iste sinan a edersen kismen mubah x kisiye edersen baska diye bir terazi var . Bunun oldugunu gordugum icin dile getiriyorum

Koç ailesini örnek göstermesen iyiydi. Seviyorum o aileyi. Hele Atatürk 'ü asla.

Ben her laf ettiğimde aynı şekilde cezayı aldım. Ama sana karşı bu tepkinin nedeninin cevabını vermelisin.

Kufur edilen kisinin kimligine gore verilen ceza degisiyor
Bunu ispat edemezsin ki yüzde 100 yanlış olduğunu da söylerim.

Cezanın süresinin değişmesindeki fark ceza süresine karar veren kişiye bağlı olarak farkeder, benden daha uzun süre ceza veren de yok zaten mesela Danyal'a denk geldiyse daha az verdirir, süper mod olsa daha az verdirir vs. Çifte standarta sebep olabileek tek nokta bu o yüzden küfür varsa genelde adminlerden birisi çağrılır konuya, istişare edilerek bir karar verilir.

Ben bu forumda senin yediğinden çok daha fazla küfür yemişimdir ki insanlara güzelce laf anlatırken de yedim bu küfürleri, ağzıma geleni söylerken de çoğuna ceza dahi vermedim laf yönetimin geneline ya da forumdaki herkese gitmedikçe.

Kendine yapılanı görüyorsun, onun dışında da tekrar ediyorum hiç bir adminin özel isteğiyle bir şeylere karar verilmez, zaten bu tip hırslardan arınmayan kişi admin yapılmaz, yapılırsa o hakkını kaybeder.

Yönetimden ricam, rütbe olarak mı verirsiniz yoksa sadece işlem olarak mı bilmiyorum ama beyefendiye ceza verme yetkisi verin de hiç olmazsa konuları mahvetmesi engellenmiş olur.

Ayni ceza mi cikar

Direkt ihraç edilir, daha önce defalarca şahit oldum. Küfür etmesine gerek yok, hakaret etmesi yeterli ihraç edilmesi için zaten kurallarda yazıyor olması lazım.

Saçma sapan bir örnek verdin, bunu da kasıtlı yapıyorsun boş beleş işler...

Kenan yapma bugün maç mı vardı, karşıt görüşlere fikirlere ne zaman bu kadar çok tahammülsüz olduk ?

Konya maçı sonrası da yazdım, evet küfür hiç hoş değil ama öyle bir maç sonrası milletin siniri tepesinde iken gelip öyle mesajlar yazarsan doğal olarak tepki alırsın, kimisi de ne yazık ki sinirlerine daha fazla hakim olamayıp küfür de eder.

Konu taraftarın bir antrenman olsa bile gösterdiği ciddi katılım konusu. Kendisinin yazdığı mesajları engelleme sistemi sağolsun görmüyorum ama cevap verenlerin mesajlarından anladığım kadarı ile malum şahıs aşırı gereksiz bir detay olan katılım sayısı üzerinden defalarca milletin sinirlerini etkileyecek mesajlar yazmış. Muhtemelen de şu an Musap'ın yazdığı mesajlara bakılır ise gelen tepkiler üzerine yine mağduru oynamak ile meşgul.

Sonuçlarının ne olacağını bilerek bu tür provokasyonları yapıp, ki daha önce benzer davranışlarına karşı defalarca bir çok kişi tarafından benzer tepkiler verildi, yani yaptığının etkilerinin ne olacağını bal gibi de biliyor, gelen tepkiler sonrası mağduru oynamayı çok iyi beceriyor.

Devamlı şikayet ediyor ya milleti yönetime, ben de şikayetçiyim. Bu adamın bu ve benzer konularda sonuçlarını bilerek yaptığı provokasyon ve sonucunda onun mesajlarını görmesem bile verilen cevapları gördüğüm için konuların geldiği rahatsız edici durumdan şikayetçiyim.

Geri
Üst Alt