19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Feramuz Kayalar

Marjinal biriyim
Sarı Üye

Ds8Z_XyX4AArRjg.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben bu olaydan hiç hazetmiyorum. Motivasyondan çok oyuncular üzerinde baskı yarattığını düşünüyorum. Beşiktaş kim ki onlarla olan maç öncesinde motivasyon için antrenman yapalım? Onlar yapsın

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk dan ziyade son zamanda yasanan olaylardan ötürü böyle bir karar alınmıs olsa gerek ama yinede sacma jimnastik macı öncesi.

Boş işler, üstelik girebilmek için alışveriş şartı falan var. Başkanımız yine üç kuruşun peşine düşmüş, bu konuda bayağı iyi paşamız ama gerekli açıklamaları anca üçüncü dördüncü denemede yapabiliyor.

Popülizm: Kabahatlilerin sorumlulukları almak yerine üstünü örtmeye çalıştıklarında imdatlarına koşan can yeleği.

Ne için, ertesi gün maçta yine yürüyüş yapmaları için mi?

Eren akıllıysa o antrenmana çıkmaz.

Gercekten artık götlerini kaldırdığımızı düsünüyorum.
Destek sahada canıyla mücadele eden kisilere verilir. Bunlar için resmen sıradan bir is oldu ve sanki kötü oynasakta taraftar arkamızda havaları var.
Yok öyle bi dünya

Gercekten artık götlerini kaldırdığımızı düsünüyorum.
Destek sahada canıyla mücadele eden kisilere verilir. Bunlar için resmen sıradan bir is oldu ve sanki kötü oynasakta taraftar arkamızda havaları var.
Yok öyle bi dünya

antremana gidilmeli ve linnes, naga dışında isimler protesto edilmeli mücadele etmeyene destek vermek kadar saçma bir şey olamaz.

Yazık günah hak etmeyen tiplerin gördüğü bu muamele.
Adamlar sosyal medya'dan taraftara oynuyo resmen. Kenetlen diyolar sahada ruhsuz ruhsuz geziyolar. Beni ayda 7-8 bin tl maasa bağlasınlar bak gör sosyal medyadan nasıl gaz veriyorum.
antremana gidilmeli ve linnes, naga dışında isimler protesto edilmeli mücadele etmeyene destek vermek kadar saçma bir şey olamaz.

Siz gerçekten bu antrenmanların oyunculara destek amaçlı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Başrolde oyuncular yok. One man show.

Erkek olan hocayı istifaya davet eder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında antrenmana gitme düşüncesinde değildim lakin kulüpler birliğinin malum açıklamasından dolayı, özellikle de GS'yi dışlamaları takımı değil(hakettiklerini düşünmüyorum), kulübü destekleme ihtiyacı doğurmuştur. Taraftar olarak görevimi yerine getirmek zorundayım. Arenada olacağım... Dost düşman görsün inş 50 bin oluruz.

Boş beleş işler, takımın bu hale gelmesinin baş sorumlusu götünü kaldıramayan fenere 2-0'dan maç veren saha kenarındaki korkak, taktik fukarası ego kütlesidir. tff, mhk, pfdk falan filan geçiniz...

Kritik bir virajdan gectigimiz icin, gercekten kendimizden basta dostumuz da olmadigindan kenetlenmek adina mantikli bir fikir. Yoksa ben de boyle arabesk islerden hazzetmiyorum, profesyonellige uzak, futbolcularda gereksiz baski olusturuyor. Bir iki kere yapinca mantikli da her sene her sene yapmak hic ama hic dogru degil.

antrenman sonrası bir kebap şöleni iyi gider , tam orta yuvarlağın içinde. Ardından selçuk birde pasta kestimi, oh mis..

Geri
Üst Alt