- 21 Eylül 2012
- 6.728
- 5.060
- 1.713
Passolig olmadan da giriliyor mu? GSStore'dan alışveriş yeterli mi yani?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim dedi oyle yav![]()
Hamza lütfen söylediklerimi carpitma ben nerede takim sampiyonlugu taraftarin gazi ile aldi diye birsey söylemisim. Ic saha maclarinda taraftarin itici gücüyle takim bambaska oynuyordu ben bunu kast ettim taraftarin gazi ile derken. Ben orada sadece bunun sayesinde sampiyon mu oldu takim diye yazmisim da öyle diyorsun hayret birsey.
Yahu ben mi yanlis hatirliyorum da gecen sezon bizim ic saha maclari ligin en fazla seyirci sayilarina ulasan stad degil miydi, seyirci rekorlari kiran bizim taraftarlar degil miydi? En büyük stad bizim ama Fenerin stadi da neredeyse bizimki ile ayni kapasiteye sahip, sirf stad büyüklügü ile aciklanamaz bu demek ki.
Bu hamza herhalde parayla terimi savunan sahsiyetlerden bir tanesi.
Taraftar suclu oldu Terim hala sucsuz
Stadyum dolunca top oynayacaklar yani öyle mi?
Bas bayağı taraftarın gazı ile geldi şampiyonluk. Bu takım geçen sezon da dökülüyor idi, iç saha maçları bile rahat geçmiyordu. Deplasman maçlarından bahsetmeye bile gerek yok.
Yok canım taraftar ile ilgili hiç bir sıkıntı yok.@Mehmet Ocak
Ben onu ima ediyorsun sandim, gecen sene taraftarla olduk zaten bu sene takim o kadar les ki taraftarla bile olamiyoruz gibi.
Taraftarimizin diger Turk takimlarinin taraftarlarindan iyi olmasi onlarin elinden gelen her seyi yaptigini kanitlamaz ki. Kabul etmesi o kadar da zor bir sey soylemiyorum taraftar elinden gelen her seyi yapiyor demek taraftarin yapabilecegi ekstra bir sey kalmamis demektir, ama her mac bos koltuklar goruyoruz stadyumda (kapali gise maclarda bos koltuklar olmasi da ayri bir olay tabii). Bu koltuklari doldurmak taraftarin elindedir. Bunu da yaptiginda belki elinden gelen her seyi yapiyor diyebiliriz.
Ahlaksizliga hic gerek yok, ben sana anti-Terim kus mihraklarinin parali kopegi desem bu konusma nerelere gider? Okudugunu anlama problemin var galiba hicbir yerde taraftar suclu dememdim. Terim sucsuz hic demedim.
Taraftar elinden gelen her seyi yapiyor demissin bunun dogru olmadigini soyledim sadece.
Bunu soylemeyi birak ima eden bir kelime bile kullanmadim attigim onca postta.
Eger taraftar bizi sampiyon yaptiysa gecen sezon tek basina, bu sezon taraftardaki dusus yuzunden mi kotuyuz? Taraftar ayni taraftar, demek ki tek basina taraftarla sampiyon olunmuyormus.
Ünsal şu besiktas macına bilet istiyorum yardımcı ol bana kardesim
Gece gündüz demeden
Galatasaray'ın peşinde
Yok canım taraftar ile ilgili hiç bir sıkıntı yok.
Bu sezon sağolsun oyuncularımıza gaz bile etki etmiyor, o noktaya geldiler. Geçen sezon da iyi değildik ama rakipler ile aramızda oyun ve dayanıklılık olarak fark yoktu, farkı yaratan detay ise taraftarın gazı idi. Bu sezon o gaz bile yetmiyor, çünkü takım kötü, hem de çok kötü. Bu her gün daha da eskiyen ve günden güne yeterliliği azalan araba gibi. Bunu idrak etmekte neden bu kadar zorlanıyorsun onu anlamıyorum diyeceğim ama esasen anlıyorum çünkü el Hamza clasico.
Evet geçen sezon Kadıköy deplasmanı öncesi.Sanırım bir kere daha yapmıştık bunu hangi maçtan önceydi bilen varmı geçen sezon muydu yoksa?
Passolig olmadan da giriliyor mu? GSStore'dan alışveriş yeterli mi yani?