19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Adam küfredecek, aşırı sinirlenecek bir şey yazmamış yav amma abarttınız. 40 bin kişi yoktur demiş alt tarafı ne var yani bu kadar sinirlenecek.

Sorun degil , sagolsun yonetim islem yapmadigi icin edebilirler , ben islem yapilmayan kufur ve hakaretler icin yansitma taktigi uyguluyorum

Hepsi degil ama bazi adminler ana bacimiza da kufur edilse memnun oluyorlar , ismen biliyorum da zaten ama zikretmeyelim ?

Bizim sorunumuz gerçekten kenetlenme, motivasyon eksiği filan mıydı?

Galatasaray taraftarı son yıllarda kulübüne en çok destek olan taraftar zaten.

Sorunumuz fizik kondisyon eksiği, taktiksel yetersizlik, forma adaletsizliği ve sebebi büyük oranda ilk problemde saklı çok sayıda sakatlık. Bugün bunların hangisine çözüm olur?

Cevabı size bırakıyorum.
Yarın yensek de mesajlarını alıntılayıp kapak yapsak ne güzel olur değil mi ?

Sorun degil , sagolsun yonetim islem yapmadigi icin edebilirler , ben islem yapilmayan kufur ve hakaretler icin yansitma taktigi uyguluyorum

Hepsi degil ama bazi adminler ana bacimiza da kufur edilse memnun oluyorlar , ismen biliyorum da zaten ama zikretmeyelim
Küfür olmamali tabi,bazen bende sinirleniyorum sana da kufur olmaz

Bir kişiden hoşlanmasam da, bir çok fikrim uyuşmasa da işin içine küfür girerse küfrü edenin karşısında olurum.

Burada küfür filtresini devreye sokmayan site yönetiminin sorgulanacak çok yanı var.

Hepsi degil ama bazi adminler ana bacimiza da kufur edilse memnun oluyorlar , ismen biliyorum da zaten ama zikretmeyelim ?

Daha kolayi var. Kufur ettireceklerine direkt forumdan banlarlar daha kolay olur. Arabeske baglama yine

Geri
Üst Alt