- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Allah Allah benim canım niye kremalı körili tavuk çekti yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atatürk Orman Çiftliği dışında hiçbir yerde kokoreç yemedim.
@Keramettin TANRIVERDİ bence sana laf sokuyor.Küçük şeylerle mutlu olan insanlara çok hayranım. Sana olan sempatim biraz daha arttı Alpay Bey! Milletin iftiralarıyla daha güçlü oluyorsunuz.
Aferin zirvede bırakmışsın. Bak takdir ettim seni şimdi baya bir sempati duydum.
Dur bakalım sonu nasıl bir tuzak ile sonuçlanacak.Aferin zirvede bırakmışsın. Bak takdir ettim seni şimdi baya bir sempati duydum.
Yani bizler kalitesiz takılıyoruz öyle mi?Kaliteli yiyecekleri yeme konusunda başarılı olduğum gerçeğini söylemekten çekinmiyorum. Bunu inkar edemem!
Minik kuşumuzdan daha elit biri olduğun için olabilir.Allah Allah benim canım niye kremalı körili tavuk çekti yav.
Uykulukla kokoreçi karıştırtsam mı?Allah Allah benim canım niye kremalı körili tavuk çekti yav.
Olabilir, neden olmasın ?Minik kuşumuzdan daha elit biri olduğun için olabilir.
Malı Arap Faik'ten alan biri için iddialı cümleler.Kaliteli yiyecekleri yeme konusunda başarılı olduğum gerçeğini söylemekten çekinmiyorum. Bunu inkar edemem!
Tabi tabi, bu gibi ufak browni yiyip kendini şımartacak değilsin ya abi. Delikanlı adamın şımarıklığı gece vaktinde uykuluk yemektir.Uykulukla kokoreçi karıştırtsam mı?
İftira atmak ona yakışır, ağlasın.@Keramettin TANRIVERDİ bence sana laf sokuyor.
Allah Allah benim canım niye kremalı körili tavuk çekti yav.
Ümmet uğruna vur renktaş, vur kaçamasın.Malı Arap Faik'ten alan biri için iddialı cümleler.
Rdaş sen küfene ustası imişsin doğru mu?Normal bir insan olarak sormak zorundayım bu soruyu:
Arkadaşlar manyak mısınız?
Şırdan sever misin Mahir?Atatürk Orman Çiftliği dışında hiçbir yerde kokoreç yemedim.