- 14 Haziran 2009
- 28.861
- 12.873
- 2.698
7550 TL maaşla kim beyaz yakalı olabilir ya mavi yaka diyelim biz ona kardeşim.Olabilir, neden olmasın ?
Sen niye az giriyorsun artık vicdansız adam, beyaz yakalı triplerine mi girdin ne yaptın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7550 TL maaşla kim beyaz yakalı olabilir ya mavi yaka diyelim biz ona kardeşim.Olabilir, neden olmasın ?
Sen niye az giriyorsun artık vicdansız adam, beyaz yakalı triplerine mi girdin ne yaptın ?
Nem soğuğu arttırır demiştin ya, az kaldı nem olsa diye yalvaracaksın böyle devam et.Ha şöyle ya. Biraz kendinize gelin. İki saat foruma gelmedim forum hamama dönmüş. O bana bunu dedi şu şunu dedi. Salın arkadaşlar kendinizi Sizlerden ricam kavgamız sadece yemekler üzerine olsun. Mesela köri soslu tavuk yiyen insanların damak zevkine küfür edin. Yeşil yeşil kusmuğa benzer yiyecekleri nasıl yiyorlar sorgulayın. Çekinmeyin!
Kaliteli yiyecekleri yeme konusunda başarılı olduğum gerçeğini söylemekten çekinmiyorum. Bunu inkar edemem!
7550 TL maaşla kim beyaz yakalı olabilir ya mavi yaka diyelim biz ona kardeşim.
Teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim.Konu disi mesajlarindan oturu
@Mahir Koç konudan atilmistir
Konu disina cikmamaya ozen gosterelim
Iyi forumlar
O zaman biraz da haber diyelimDerbi öncesi son havadisleri alayım diye foruma girip bu başlığı okuyan ziyaretçilerden bir kaçı kalp krizi geçirmiştir kesin.
MK burada mı? Mantık arar ve ortamı bozar çünkü.O zaman biraz da haber diyelim
50 nedir, umumi hela yardımı mı?7550 TL maaşla kim beyaz yakalı olabilir ya mavi yaka diyelim biz ona kardeşim.
Konu disi mesajlarindan oturu
@Mahir Koç konudan atilmistir
Konu disina cikmamaya ozen gosterelim
Iyi forumlar
Yeşil mi ? Ayrıca nimete kusmuk denmez.Ha şöyle ya. Biraz kendinize gelin. İki saat foruma gelmedim forum hamama dönmüş. O bana bunu dedi şu şunu dedi. Salın arkadaşlar kendinizi Sizlerden ricam kavgamız sadece yemekler üzerine olsun. Mesela köri soslu tavuk yiyen insanların damak zevkine küfür edin. Yeşil yeşil kusmuğa benzer yiyecekleri nasıl yiyorlar sorgulayın. Çekinmeyin!
Yemek konusunda yine mi yanlış bilgi verdi renktaş?Yeşil mi ? Ayrıca nimete kusmuk denmez.
Yaw abi avakado yiyen birini niye ciddiye alıyorsun kiYeşil mi ? Ayrıca nimete kusmuk denmez.
Minik kuşlara sadaka payı.50 nedir, umumi hela yardımı mı?
Ondan sonra öfke krizlerine giriyor, tansiyonu çıkıyor, depresif tavırlar takınıyor.Bu yine kesin içiyor. Kesik kesik geliyor yayını.
Şakrak bey burada minik kuşa temiz çakmış meğer gözden kaçırmışız.Şırdan sever misin Mahir?