19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Derbi öncesi son havadisleri alayım diye foruma girip bu başlığı okuyan ziyaretçilerden bir kaçı kalp krizi geçirmiştir kesin.

Ha şöyle ya. Biraz kendinize gelin. İki saat foruma gelmedim forum hamama dönmüş. O bana bunu dedi şu şunu dedi. Salın arkadaşlar kendinizi Sizlerden ricam kavgamız sadece yemekler üzerine olsun. Mesela köri soslu tavuk yiyen insanların damak zevkine küfür edin. Yeşil yeşil kusmuğa benzer yiyecekleri nasıl yiyorlar sorgulayın. Çekinmeyin!
Nem soğuğu arttırır demiştin ya, az kaldı nem olsa diye yalvaracaksın böyle devam et.

Mahir bey yeni profil resminiz hayırlı olsun.

Başarılı serinizin devamı için size bir resimden benden.

t132218492-b707651021_s400.jpg

Kaliteli yiyecekleri yeme konusunda başarılı olduğum gerçeğini söylemekten çekinmiyorum. Bunu inkar edemem!

Ha şöyle ya. Biraz kendinize gelin. İki saat foruma gelmedim forum hamama dönmüş. O bana bunu dedi şu şunu dedi. Salın arkadaşlar kendinizi Sizlerden ricam kavgamız sadece yemekler üzerine olsun. Mesela köri soslu tavuk yiyen insanların damak zevkine küfür edin. Yeşil yeşil kusmuğa benzer yiyecekleri nasıl yiyorlar sorgulayın. Çekinmeyin!
Yeşil mi ? Ayrıca nimete kusmuk denmez.

Bu yine kesin içiyor. Kesik kesik geliyor yayını.
Ondan sonra öfke krizlerine giriyor, tansiyonu çıkıyor, depresif tavırlar takınıyor.

Diyoruz alkolden olm bizimde başımıza geldi

Ne diyor :yok ben çok içmiyorum abi.

İçip ayılınca bitmiyor ki, ertesi gününü de etkiliyor.

Geri
Üst Alt