Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Berati almayan yönetimi alkışlıyorum. Yine iyi oyuncu kacirdik. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok da iyi değil gibi arada kaldımBerati almayan yönetimi alkışlıyorum. Yine iyi oyuncu kacirdik.![]()
Alanı iyi kapatıyor. Ayağı kötü değil,avcı sistemi oturunca daha iyi olacaktırçok da iyi değil gibi arada kaldımhava koşulları da kararsız kılıyor beni
inşallah çok daha iyi yerlere gelir de türk futboluna yön verir karizma da var .dAlanı iyi kapatıyor. Ayağı kötü değil,avcı sistemi oturunca daha iyi olacaktır
Yönetimimiz heryerde.inşallah çok daha iyi yerlere gelir de türk futboluna yön verir karizma da var .d
tamam abi kötü katılıyorum da her topa 30 40 kişi şebek gibi bağırıyor hakem olmak da zorHakemlerimiz gercekten cok kötü ya inanilir gibi degil.
ravil ve yeni transfer leo varken hala poncku oynatiyorsa bir bildigi vardirPonck berbat oyuncu.
Okan Buruk'tan ziyade oyuncularda bir problem var hapsi sanki oynamak için oynuyor gibi amaçları kalmamış gibi. Yeni yapılanmaya gitmeleri lazım genç oyuncu almalılar artık büyük takım görmüş oyuncu değilde gerekirse alt ligten oyuncu almaları lazım. Ben onlar yerinde olsam Junior Fernandes, Ömer Ali falan yapacağıma bazı oyuncuları da satıp Bursalı çocuklar olsun genç gelecek vaadeden çoğu oyuncuyu alırdım onlarla yola devam ederdim.okan buruk boş bir td