- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
tam şimdi bir kahve paylaşımı yapsa gs admini ne güzel olurdu zaten irfanı verecekleri yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence faul kolundan çekiyor bu tarz kaç tane pozisyon oluyor hepsinde faul verdiler şimdiye kadar.Yok yaff. Hafifden dokunuyor, Hasan ali hisseder etmez freekick almak için kendini birakiyor. Bence faul yok.
maç uzamalı
uzadı gibi zatenmaç uzamalı
egemen korkmazı 5 kişi tuttu hayvan herif aşırı güçlüydü .dNiye büyümedi kavga yav
Vallahi renktaş bence faul yok. Elini atıyor ama çekmeden bırakıyor. Ben öyle gördüm. Çekip indirse faul haklısın. Kaldırım hemen bırakıp hakeme bakiyor freekick için. Ben hakem olsam devam ettirirdimBence faul kolundan çekiyor bu tarz kaç tane pozisyon oluyor hepsinde faul verdiler şimdiye kadar.
Bu maçta hakemler Trabzon'un gönlünü hoş etti Bjk maçında Trazbon'u doğrayacaklar.Bjkyle. Oynuyor ts uzamasın
Futbolun güzellikleri bunlar sonda bizim başkan sosyal medya sorumlusunu sert bir şekilde ikaz ettim derdi.tam şimdi bir kahve paylaşımı yapsa gs admini ne güzel olurdu zaten irfanı verecekleri yok
Bu maçta hakemler Trabzon'un gönlünü hoş etti Bjk maçında Trazbon'u doğrayacaklar.