19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç boş şarkı yok, yarısını dinledim. Şimdiye kadarki en iyi playlist.

Ama buna rağmen benim 12 puanım belli. :)

Arada illa bir iki tane Türkçe şarkı olurdu, o da yok bu sefer. Efsane Playlist.

Dinleyen oldu mu yahu tamamını adamlar ne ara dinledi hepsini oy attılar.

Şarkıları elemeye başlayayım. Kesin 15-16 şarkıya kadar düşürürüm. İlk 10 nasıl belli olacak bilemiyorum.

Şarkı dinleme muhabbeti doğru da, dünyaını en güzel şarkısını da paylaşsanız kulağa aşina şarkıdan daha iyi gelmez kimseye bu psikolojik bir durum. Bunlar kimin fikrini etkiliyor ki yaa denilmesine rağmen her yere asılan seçim afişlerinin arkasında da aynı çakallık yatar. Çok görüp çok duyduğunuzu içselleştirirsiniz. Öyle bir dinlense benim şarkı kendini gösterir diye düşünmeyin yani. Bilimsel konuşuyoruz burada.

yeahsciencebitch.PNG

Şarkı dinleme muhabbeti doğru da, dünyaını en güzel şarkısını da paylaşsanız kulağa aşina şarkıdan daha iyi gelmez kimseye bu psikolojik bir durum. Bunlar kimin fikrini etkiliyor ki yaa denilmesine rağmen her yere asılan seçim afişlerinin arkasında da aynı çakallık yatar. Çok görüp çok duyduğunuzu içselleştirirsiniz. Öyle bir dinlense benim şarkı kendini gösterir diye düşünmeyin yani. Bilimsel konuşuyoruz burada.

yeahsciencebitch.PNG

Umudum yok zaten benim şarkının çok dinlenildiğni sanmıyorum sonlarda yer alırım kesin. Bilimsel açıklamada içimize su serpmedi hani :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kemik sesleri gelecek puanlamada :)

İlk 5 oy sonrası puan tablosu paylaşayım mı ?

Puan tablosuna hacet yok 0 çeken var mıdır onu bilelim yeter. :D

5 oy hangi ara geldi? O da iyiymiş.

Puanlarını gönderen arkadaşların isimlerini ilk mesajda belirttim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt