19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bensiz yarışma fenerbahçesiz süper lige benzer !

Tapatalk

katılmayı düsündugum sarkiyla katılan olmamıs bir sonra ki yarismada hedef şampiyonluk

Tapatalk

Her gelen puanda 1. değişiyor arkadaşlar :D özellikle bir arkadaşımızın verdiği puan komple ilk 3'ün yerini değiştirdi.

Her gelen puanda 1. değişiyor arkadaşlar :D özellikle bir arkadaşımızın verdiği puan komple ilk 3'ün yerini değiştirdi.

Ah sen yokmusun sen.. Heyecanı üst seviyede tutmak için, heyecan üst seviyede olunca her söylediğine like geldiği için yapıyorsun dimi bunları? Köftehor seni :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yazıklar olsun ,vampir seni 3-5 layk icin haber vermedin kardesine

Tapatalk

Seko dikkat et bak. O puanları açıkladığı topic'teki mesajlarına like vermeyen yarışmacılar bu yarışmada nedense yok mesela.

Şaşırdık mı?

Tabiki hayır..

Ah sen yokmusun sen.. Heyecanı üst seviyede tutmak için, heyecan üst seviyede olunca her söylediğine like geldiği için yapıyorsun dimi bunları? Köftehor seni :)

Yok lan bu sefer ciddiyim :D her gelen puanda 1. değişiyor. Özellikle birisi gerilerden gelip 1.oldu şu an :D

Seko dikkat et bak. O puanları açıkladığı topic'teki mesajlarına like vermeyen yarışmacılar bu yarışmada nedense yok mesela.

Şaşırdık mı?

Tabiki hayır..

Daha bunlar iyi günleriniz.Size yağmurlu havada su bile yok. @Ozan Kesgin ve sen layk atmayın yazmasını biliyordunuz şimdi ise yarışma dışısınız.Bundan sonra ise ocak dışı kalacaksınız.

Şaşırdık mı?

Tabiki hayır..

sehir dısındayım istedigi kadar layk atamam ,layk ihtiyacını karsılayamam diye haber vermedi bana ,protesto olarak hayrinin yarismasina katilma kararı aldım bunun üzerine

Tapatalk

Bu mu lan övüp övüp bitiremediğiniz playlist? Tırtın tırtı bir liste olmuş resmen. Açıkcası bu listede benim şarkının bileğini bükecek şarkı göremiyorum. Hunharca şampiyon olacağım gibi. Tabi bunda diğer faktörlerin de etkisi olacak. Akşam belgeleri ile açıklayacağım. Koynumuzda anakonda beslemişiz resmen.

Yok lan bu sefer ciddiyim :D her gelen puanda 1. değişiyor. Özellikle birisi gerilerden gelip 1.oldu şu an :D

CBF58831AE0D64398665F5F5C565EF6F.gif

Bu mu lan övüp övüp bitiremediğiniz playlist? Tırtın tırtı bir liste olmuş resmen. Açıkcası bu listede benim şarkının bileğini bükecek şarkı göremiyorum. Hunharca şampiyon olacağım gibi. Tabi bunda diğer faktörlerin de etkisi olacak. Akşam belgeleri ile açıklayacağım. Koynumuzda anakonda beslemişiz resmen.

hmmmmm

Şu havalara bak ,biz yokuz ortam kimlere kaldı emraha dua et kardes

Tapatalk

Yarışmada son durum

[attachment=10431:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt