- 20 Haziran 2011
- 57.810
- 63.236
- 4.533
Bensiz yarışma fenerbahçesiz süper lige benzer !
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her gelen puanda 1. değişiyor arkadaşlarözellikle bir arkadaşımızın verdiği puan komple ilk 3'ün yerini değiştirdi.
Her gelen puanda 1. değişiyor arkadaşlarözellikle bir arkadaşımızın verdiği puan komple ilk 3'ün yerini değiştirdi.
Yazıklar olsun ,vampir seni 3-5 layk icin haber vermedin kardesine
Tapatalk
Ah sen yokmusun sen.. Heyecanı üst seviyede tutmak için, heyecan üst seviyede olunca her söylediğine like geldiği için yapıyorsun dimi bunları? Köftehor seni
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Yazıklar olsun ,vampir seni 3-5 layk icin haber vermedin kardesine
Tapatalk
Seko dikkat et bak. O puanları açıkladığı topic'teki mesajlarına like vermeyen yarışmacılar bu yarışmada nedense yok mesela.
Şaşırdık mı?
Tabiki hayır..
Seko dikkat et bak. O puanları açıkladığı topic'teki mesajlarına like vermeyen yarışmacılar bu yarışmada nedense yok mesela.
Şaşırdık mı?
Tabiki hayır..
Yayıncu kuruluş oyunları bunlar..
Yok lan bu sefer ciddiyimher gelen puanda 1. değişiyor. Özellikle birisi gerilerden gelip 1.oldu şu an
![]()
Bu mu lan övüp övüp bitiremediğiniz playlist? Tırtın tırtı bir liste olmuş resmen. Açıkcası bu listede benim şarkının bileğini bükecek şarkı göremiyorum. Hunharca şampiyon olacağım gibi. Tabi bunda diğer faktörlerin de etkisi olacak. Akşam belgeleri ile açıklayacağım. Koynumuzda anakonda beslemişiz resmen.
hmmmmm
Daha bunlar iyi günleriniz.Size yağmurlu havada su bile yok. @Ozan Kesgin ve sen layk atmayın yazmasını biliyordunuz şimdi ise yarışma dışısınız.Bundan sonra ise ocak dışı kalacaksınız.
Bu mu lan övüp övüp bitiremediğiniz playlist? Tırtın tırtı bir liste olmuş resmen. Açıkcası bu listede benim şarkının bileğini bükecek şarkı göremiyorum. Hunharca şampiyon olacağım gibi. Tabi bunda diğer faktörlerin de etkisi olacak. Akşam belgeleri ile açıklayacağım. Koynumuzda anakonda beslemişiz resmen.