19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında formatsız yarışmalarda üstlerde bitirmek çok zor değil.içinde geleni değil de mantığının söylediğini yapman lazım biraz.

Türkçe yarışma ve bence soundtrack en zor olanı.

Film müziklerinde işin içinde anılar, duygular çok fazla giriyor.

Sana- bana hitap etmeyecek bir şarkı bir başkasının en özel anına götürebilir onu bilemiyorsun.

Türkçe ise yine çok spesifik herkes için.

Yabancı da eğer farklılık katacaksan çok iyi bir müzik kulağın olacak ve doğru şarkıyı seçeceksin aynı zaman da diğerleri de senin o şarkıda gördüğünü en azından görecek.

Burada hiç birimiz eksper değiliz. Bu yüzden çok zor o şarkılar ile başarılı olmak, (top 3 yapmak).

Playlist, güzel bence gayet sıralamadan çok eğlenmeye bakmak lazım en azından öyle yapıyorum bazen unuttuğum parçalar çıkıyor mutlu oluyorum. Eh bu yarışmanın en güzel yanı bu.

Pişti olduktan sonra değiştirdiğim şarkıyıda seviyorum ama, uzun zamandır üzerinde çalıştığım şarkım pişti oldu ya, hala içimde onun burukluğu var. Ne sonuç elde edecek çok merak ediyorum.

Playlistte bir şarkı var ki, o benim şarkım. Tam bir sanat eseri. O şarkıya oy vermeyen bi daha müzikten falan konuşmasın. Doğru mu, Emrah?

Bütün şarkıları sonuna kadar dinleyelim. Beğendiğimiz şarkıya oy verelim. Plan yapmayalım. Hak yemeyelim.

Teşekkürler.

Pişti olduktan sonra değiştirdiğim şarkıyıda seviyorum ama, uzun zamandır üzerinde çalıştığım şarkım pişti oldu ya, hala içimde onun burukluğu var. Ne sonuç elde edecek çok merak ediyorum.

Hacı bu sefer de ben seninkini kapmış olmayım. :D

Artık helal edersin öyle ise ve iyi yerde bitirirse hakkını. :)

Liste homojen bir çok farklı tür şarkı var. Bu da sevindirici. :)

Hacı bu sefer de ben seninkini kapmış olmayım. :D

Artık helal edersin öyle ise ve iyi yerde bitirirse hakkını. :)

Senden şüpheleniyorum açıkçası :D Ama aynı şarkıyı da bulup göndermemiz, çok ilginç olur. Şarkı zevklerimiz birebir aynı herhalde.

Tabii o şarkıyı sen gönderdiysen geçerli bunlar :D

Helal ederim, 12 puanıda ona vereceğim büyük ihtimal.

Türkçe yarışma ve bence soundtrack en zor olanı.

Film müziklerinde işin içinde anılar, duygular çok fazla giriyor.

Sana- bana hitap etmeyecek bir şarkı bir başkasının en özel anına götürebilir onu bilemiyorsun.

Türkçe ise yine çok spesifik herkes için.

Yabancı da eğer farklılık katacaksan çok iyi bir müzik kulağın olacak ve doğru şarkıyı seçeceksin aynı zaman da diğerleri de senin o şarkıda gördüğünü en azından görecek.

Burada hiç birimiz eksper değiliz. Bu yüzden çok zor o şarkılar ile başarılı olmak, (top 3 yapmak).

Şimdi anıları olan şarkılar etkiler tabi oylamayı ama genele fazla etki etmez diye düşünüyorum.

Üstlerde bitirmenin yine de zor olmadığını düşünüyorum, dediğim gibi istediğini değil de olması gerekeni koyarsan.Ha o zaman da ne zevki kalır yarışmanın orası da ayrı mesele.İşin asıl zevki zaten birincilik mefhumundan ziyade senin sevip beğendiğini ne kadar kişi beğenmiş.Asıl zevk veren kısmı burası bence.

Ama belirteyim tabi üstlerden kastım ilk 5 diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt