19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Tuğrul Yılmazer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ihale yıne bana kaldı yahu :D

bişey demedım ki emrahın yarısması oscarsa hayrınınkı altın palmıyedır dedım kötü bişey yokki :D :D

hayır ne anladınız siz

Yok artik ben bunu görmemistim oscarlarda sike doner altin palmiyede ise hak edenler kazanir yuh be kardesim ayip yahu :@

Tapatalk

aziz yıldırım numarası bunlar hep yemeyinn beyler. böylelerini iyi bilirim istifa ediyorum bırakıyorum derler ama koltuktan kalkmazlar

Osman hakikaten ayıp ettin. Yakışmadı sana. Ne çabuk sattın adamı? Hadi beni geç. Çünkü zaten aramızda bir hüsumet vardı adamla. Sana ne oluyor?

Osman hakikaten ayıp ettin. Yakışmadı sana. Ne çabuk sattın adamı? Hadi beni geç. Çünkü zaten aramızda bir hüsumet vardı adamla. Sana ne oluyor?

adama ağır konustun, senın yuzunden bana da alındı karşim.

diğer başlıkta zaten senınle munakasa etmiş :(

20.sini eğer düzenlemeye vakit bulursam benim içinde özel bir yarışma olacaktır :D GSC'nin 20.Eurovision yarışması benim 10.düzenlediğim yarışmam olacak

Goy-goy'un da bir sınırı var kaçırdık beyler hepimiz.

Emrah yarışmaya düzen ve samimiyet olarak çok katkıları olan bir isim, bizi yanlış anlayıp bırakırsa bu yarışmayı çok üzülürüm ve kendimi de affetmem. :(

Şurada başarısız olanlar bile bu kadar rahat eğleniyorsa yarışma süresince ve sonrasında kıymetini bilelim.

Bu arada Osman'ın da üzerine gitmeyin goy-goy da olsa. Onun da Emrah ve yarışma ile ilgili benim ile aynı düşündüğüne de eminim. O mesajında da bence kesinlikle bir eleştiri amacı olduğunu düşünmüyorum, ikisini de onore etmek istemiş bence.

Şike yapmadım demiştim, 19. sırayı layık görmüşsünüz :D

Şike yapmadım demiştim, 19. sırayı layık görmüşsünüz :D

Biraz yüz dinlendirmekte fayda var başkan. Gel gelelim benim ki dinlenmeyi geçti kış uykusu oldu artık ama dilerim senin ki o kadar uzun sürmez. :D

Bir gün çok az bilinen şarkılar ile de başarılı olanlar olacaktır

Biraz yüz dinlendirmekte fayda var başkan. Gel gelelim benim ki dinlenmeyi geçti kış uykusu oldu artık ama dilerim senin ki o kadar uzun sürmez. :D

Bir gün çok az bilinen şarkılar ile de başarılı olanlar olacaktır

Senin baya oldu hakkaten, artık bir patlama yap 20.sine :D Ben 3 yarışma öncede 18. olmuştum ondan sonra 5. ve 1. böyle inişli çıkışlı daha zevkli oluyor. Hep üst sıralarda olmakta aşırı hırs olur herhalde, bir yerde doymayı bilmek lazım. Bu arada daha önce yarışma kazanmamış birinin kazanmasına da sevindim ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt