#19 Goran Pandev

Bosu bosuna yabanci kontenjani harciyoruz, zaten 3 yabanciyla çikan vasat t.d.imiz var.

Bence sezon arasi Gomis'i kiralamak lazim ve Pandev'e yeni Kulüp bulmak lazim

Yönetim ve taraftar olarak mütemadiyen TFF ye tepki gösterip durduk. TFF elbette masum değil de biz, durumun gerektirdiği tedbirleri almak yerine sanki ısrarla yanlış hamleler yapmakla tepkilerimizdeki haklılığı da sorgulanır hale getirdik...

622 ve 503 kuralları konurken kulüp, gerekli tavrı göstermeyip sessiz kalmakla kabullenmiş oldu, o sıralar yöneticilerimiz 'Kurumsallaşmacılık oyunları' ndan vakit bulamadılar herhalde!. Sonrasında yerli oyuncu kalitesini yükseltecek takviyeler yerine eldeki posaların gönlünü hoş tutmakla meşgul olduk...

Yabancı sınırlamasından hep şikayet ettik de mevcut kontenjanı ne derece efektif kullanabildiğimizi dikkate alınca, gönül rahatlığıyla ''Yabancı sınırlaması tamamen ortadan kaldırılmış olsaydı, takım şimdikinden çok daha iyi durumda olurdu'' diyemiyorum; belki eldekilerden iyi birkaç tane futbolcu eklenmiş olur, buna karşılık kurtulmaya çalıştığımız fazladan bir dolu yabancı futbolcu da ayrıca can sıkmaya devem ederdi muhtemelen. Böyle bir durumda da daha kötü bir mali tablo ile yüzleşmemiz kaçınılmaz olurdu...

Önceki yönetim hata limitlerini son sınırına kadar kullandığı için yeni yönetim çok titiz bir planlama yapmak zorunda, bundan sonra atılacak yanlış birkaç adımın telafisi yıllar sürebilir...Ben daha önce çok iyi bir planlama örneğini gerçekleştirmiş olduğuna şahitlik etmiş biri olarak Alp Yalman' ın başkanlığına sıcak bakmıştım ancak o da camiadan tasvip görecek bir liste oluşturamadı...Yeni yönetimden beklentilerimizi, mevcut şartları göz önüne alarak belirlememiz gerektiğine dikkat çekmek isterim...

Sezon sonu ilk yolculardan biri olur.

Goran pandev in bu kadar yerden yere vurulacak bu kadar isyan edilecek bir topçu oldugunu düşünmüyorum kesinlikle...

Ben olsam alırmıydım ? Almazdım o ayrı konu tercih meselesi. Zaten yabancı sıkıntım varken yapmazdım bu transferi

Ama bu topçu alındıysa artık işin orasını düşünmeyeceksin...

Başkaları ne derse desin Şu an Galatasaraın 3 tane forveti içerisinde tartışmasız en iyisi ve en yeteneklisi Goran Pandev dir.
Bu adam bu takıma 35 yasında gelmedi daha 31 yasında. Türkiye gibi bir ligde 3 yıl çok rahat top oynar. Gekas neler yapıyor görüyoruz.

Pandev le ilgili bütün bu olumsuzlukları yaratan adam Prandellidir.

Pandevin sezon başı kamp geçirmediğini herkes biliyor . Sen bu adamı idmanlarda hazırlayacaksın maçlarda oynatıp form tutmasını sağlayacaksın.Ona Güvendiğini göstereceksin.

Ama prandelli ne yaptı ?

Pandevi B.Dortmund ve Arsenale karşı 442 de sahaya sürerek resmen harcadı. Bitirdi adamı..
Allah aşkına bu 2 takıma karşı takım olarak ne yapabildik ki zaten bütün sucu pandeve attık.

Adamı Avrupanın sayılı takımlarına karşı 11 e koyuyorsun 3.sınıf bir ligde 18 e bile almıosun. şaka gibi.

Bu takımda forvetlerin umut burak pandev se ilk yazacağın adam pandevdir kardeşim forvete.

Bu adam sırtı dönük oynar . Top tutar ileride. Arkadaslarına pas atar pozisyon hazırlar. Bitiriciliğide hem burakdan hem Umuttan iyidir.
Sadece sabır gözsterecekdin senein basında kesmeyecekdin. form tuttukca oynadıkça güven gelir futbolcuya...

Diyorsun ki benim taktiğim 4-5-1 ama oyuncular oynamak istemiyor.

istemez tabi . Sen daha 451 deki o 1 kişinin ne kadar önemli oldugunu ne yapması gerektiğini anlamamışsın ki.

O ilerideki 1 kişi top tutacak top saklayacak arkadaslarına pozisyon hazırlayacak ki o 2 kanadın ceza sahasına girecek zamanı ve ortamı bulsun...

Ama sen oraya Burağı dikersen attıgın her top duvar gibi geri döner. Defans arkasına top atarsın ofsayt olur. Savunmaya yardıma çalısır her hareketi faul olur...

Senenin başında 451 denerken solda Bruma Sağda Olcan Ortada Sneijder Önlerinde Pandev ve 4 lü defansın önünede selcuk melo yapsaydın. Bu takımın 2 gol atamadıgı maç olmazdı.

hadi 451 i oyuncular istemedi.

442 ye dön koy ileriye Umut-Pandev olcan bruma sneijder melo yap arkasını hamit gökhan hakan tarık yap 4 lüyü Muslera yı koy kaleye.
Türkiye liginde yine çok gol atardın....

Ama diyorum ister 442 ister 451 oyna bu takımda 3 tane forvetin varsa ve bunlar Pandev Burak Umut ise önce Pandev yazılır kardeşim...

Sen Pandevi beceriksizliğin ile yanlış maçlarda oynatman ile HARCADIN ! Takımın bu kötü futbolunda belkide en önemli paylardan biri bu ileride Pandev yerine Burak tercihidir !!!

Pandev'in aradığımız forvet olmadığı baştan beri belliydi. Hatta Almeida gelse daha yararlı olurdu bence. Ama şöyle bir şey var, bu adama fazla şans tanımadık. Lig'de ne kadar süre aldı? Ara sıra oynatılmalı bence. Hiçbir futbolcu yattığı yerden para kazanmamalı.

futbolcular dışlıyor adamı oynadığı maçlarda etkisizdi ama en güzel pasları o attı yine sneijder daha teknik olduğunu düşünüyorum
4-4-2 nin 2. forveti olarak görmeyi çok istiyorum özellikle umutla

Şans verilmeden eleştirmek hata olur.Fizik gücü zayıf hazır değil deniyor bu da teknik ekibin hatası

Fizik olarak cok kötü olmalı ki hoca ilk 18'e bile almıyor.

Valla bizim hoca gece rüyasında gördüğünü ertesi gün 18 e almıyor .

Fizik olarak çok kötü olduguna inanmıyorum. Çok kötü olan adamı B.Dortmund Arsenal maçlarında 11 e koymazsın...

GS da sorun kadro değil.
Türkiye ligini çok çok rahat kazanacak kadro var.

Ama maalesef o kadroyu doğru değerlendirecek bir hoca yok.

Çok ama çok Amatör ve Türk oyunculardan korkan bir Hoca var..

Açık ve net . takımdaki Selcuk ve Burak etkisini anladıgı için kesemiyor..

Valla bizim hoca gece rüyasında gördüğünü ertesi gün 18 e almıyor .

Fizik olarak çok kötü olduguna inanmıyorum. Çok kötü olan adamı B.Dortmund Arsenal maçlarında 11 e koymazsın...

GS da sorun kadro değil.
Türkiye ligini çok çok rahat kazanacak kadro var.

Ama maalesef o kadroyu doğru değerlendirecek bir hoca yok.

Çok ama çok Amatör ve Türk oyunculardan korkan bir Hoca var..

Açık ve net . takımdaki Selcuk ve Burak etkisini anladıgı için kesemiyor..

Ben genel olarak takımın Atletik acıdan yetersiz oldugunu düsünüyorum. Pandev cok daha yetersiz olacak ki şans falan vermiyor.

Mevcut kadro ile şampiyon olmamız zor. En mantıklı 11 ilede cıksak, fizik-kondisyon yeterli seviyede olmadan is yapamassın. Prandelli bu takımı yaz kampında antreman mı yaptırdı yoksa paso yatırdımı sormak lazım.

Scout Piri'ye ihtiyac var. Onun zamanında beton gibiydik..

Topfit 33 yasindaki beles Eto o dururken hangi akil hazir olmayan Pandev i alir ?

''Neymis Eto'o ile ilgilenmiyoruz'' , peki siz neyle ilgilendiniz ?

Hadi Eto'o u gectim, Gomis in menejeri Istanbul a bile geldi, o da mi uymadi ?

Maç oynamayan bir adamın fizik gücü nasıl yerine gelebilir? Antremanda kıçını da yırtsa maç kondisyonu edinemez, bunu bile bilmeyen bir antrenör mevcut. Ligde hiç süre almıyor, CL'de direk ilk 11 başlıyordu, böylesine embesilce iş yapan bir antrenör varken zaten hazır duruma gelmesi imkansız. 2 tane de Milli maç arası geçti, Karabük maçından sonra 3.ara olacak. Bir hazırlık maçı bile yapılmadı şu adamlar için. Gerçi bunun böyle olacağı sezon başından belliydi. Sistemi oturtmadan hazırlık maçı yapmak gereksiz diyen bir antrenör bozuntusunun takımından ancak bu beklenirdi.

Pandev kötü topcu degil (bunu demek bile adamin karyerine karsi ayip). Bekledigim forvet degildi ama Prandelli sucundan bu kadar kötü bir imaja büründü gözümüzde.

Dün sakatmis da ondan bizim 4.yildiz Prandelli lige saklamis, umarim bu hafta sonu oynar.

Herkesin aklı 3-4 sene önceki Pandev'e kayıyor.

2 sene önce Selçuk da estiriyordu.

bu adam alınırken yapmayın etmeyin almayın bu moruğu dediğimde forum üstüme hücum etmişdi ,demekki ne yönetim ne transfer ekibi nede taraftar futboldan gram anlamıyormuş, kendimi futbol allamesi ilan ediyor ve pandevcileri meydana bekliyorum...

Evet uğur bi sen anlıyosun futboldan kardeş

Geri
Üst Alt