Yönetim ve taraftar olarak mütemadiyen TFF ye tepki gösterip durduk. TFF elbette masum değil de biz, durumun gerektirdiği tedbirleri almak yerine sanki ısrarla yanlış hamleler yapmakla tepkilerimizdeki haklılığı da sorgulanır hale getirdik...
622 ve 503 kuralları konurken kulüp, gerekli tavrı göstermeyip sessiz kalmakla kabullenmiş oldu, o sıralar yöneticilerimiz 'Kurumsallaşmacılık oyunları' ndan vakit bulamadılar herhalde!. Sonrasında yerli oyuncu kalitesini yükseltecek takviyeler yerine eldeki posaların gönlünü hoş tutmakla meşgul olduk...
Yabancı sınırlamasından hep şikayet ettik de mevcut kontenjanı ne derece efektif kullanabildiğimizi dikkate alınca, gönül rahatlığıyla ''Yabancı sınırlaması tamamen ortadan kaldırılmış olsaydı, takım şimdikinden çok daha iyi durumda olurdu'' diyemiyorum; belki eldekilerden iyi birkaç tane futbolcu eklenmiş olur, buna karşılık kurtulmaya çalıştığımız fazladan bir dolu yabancı futbolcu da ayrıca can sıkmaya devem ederdi muhtemelen. Böyle bir durumda da daha kötü bir mali tablo ile yüzleşmemiz kaçınılmaz olurdu...
Önceki yönetim hata limitlerini son sınırına kadar kullandığı için yeni yönetim çok titiz bir planlama yapmak zorunda, bundan sonra atılacak yanlış birkaç adımın telafisi yıllar sürebilir...Ben daha önce çok iyi bir planlama örneğini gerçekleştirmiş olduğuna şahitlik etmiş biri olarak Alp Yalman' ın başkanlığına sıcak bakmıştım ancak o da camiadan tasvip görecek bir liste oluşturamadı...Yeni yönetimden beklentilerimizi, mevcut şartları göz önüne alarak belirlememiz gerektiğine dikkat çekmek isterim...