#19 Goran Pandev

moruk ne umutluydum bu adamdan
böyle kazma olmasa zaten napoli bedava birakmazdi
adamlar yillik maasindan nasil kurtuluruz diye takla atiyorlarmis megersem

Ünal ayselin son gün işleri işte keşke uğur pötürügü dinleseydik

Pandev forma girecek de oynayacak ha!?

Neyseki tek yillik kontrati var, ama bir de bakmissin topralaniyor ve takimi sirtliyor ikinci turda

Bunun yerine andre ayew'i istemişiz ama alamayınca bunu almışız diyorlar.

Pandev ne kadar bitmiş durumda olsa da Burak'tan iyidir bence. Bazı maçlarda Pandev-Umut ikilisi denenmeli. En azından devre arasına kadar birkaç maç oynamalı. Daha ligde doğru dürüst oynamadı adam. Bu kadar erken silip atmak olmaz. Milyonlarca para veriyoruz bu adamlara.

anladim kadar heralde biz Dzemali almak istedik napolide eger pandevi de alirsaniz veririz ayaki cekti ve bundan dolayi geldi, beniim icn yoksa baska bir aciklamasi yok adami aliyorsun ve dogru düzgün bir macta oynatmiyorsun, gerci oynasada verimi cok degil, bildigin rezil bir transfer oldu

Ara sıra forma şansı verilmeli 4-4-1-1 in en önünde Pandev arkasında Sneijderli bir formasyon Türkiye liginde fena olmaz.

Ara sıra forma şansı verilmeli 4-4-1-1 in en önünde Pandev arkasında Sneijderli bir formasyon Türkiye liginde fena olmaz.

Nasıl şans verilsin renktaş, adamın sahada adım atacak hali yok. Hoca cokmu meraklı Burak kazmasını oynatmaya, oda artık anlamıstır Burak'tan bir cacık olmayacagını ama eli mahkum.

Keske formda bir Pandev olsada, Umut ile cift santrafor oynasa, 2011-2012'deki Necati-Elmander ikilisi gibi savunmaları perisan ederlerdi. Yazık gercekten, santraforsuzluk yüzünden bir sezon cöpe gidecek.

Nasıl şans verilsin renktaş, adamın sahada adım atacak hali yok. Hoca cokmu meraklı Burak kazmasını oynatmaya, oda artık anlamıstır Burak'tan bir cacık olmayacagını ama eli mahkum.

Keske formda bir Pandev olsada, Umut ile cift santrafor oynasa, 2011-2012'deki Necati-Elmander ikilisi gibi savunmaları perisan ederlerdi. Yazık gercekten, santraforsuzluk yüzünden bir sezon cöpe gidecek.
Fizik olarak oldukça kötü bu gerçek ama bu oyuncuyuda biraz kullanmak gerekiyor çünkü iyi ve kaliteli bir oyuncu.Napolide oldukça iyi sezonlar geçirdi ve Napoliye geldiğinde bile fizik olarak çok kötüydü ama sonra toparlanıp ilk 11 oyuncusu oldu.Biraz fiziğini toparlayıp şansta bulursa fayda sağlar diye düşünüyorum.Burak zaten çok kötü ve etkisiz ama Umut iyi oynuyor şu aralar bundan dolayı Umut oynamalı.Ancak tüm sezon Umuta güvenilmez yanında iyi bir Pandev olursa fena bir forvet hattı olmaz.

Şuna verilen gereksiz para baskete ayrılsa en azından keyifli maçlar izlerdik.

Şerefsizler kulübü batırmak için uğraşmış resmen.

Geri
Üst Alt