#19 Goran Pandev

22 maçta daha 30 dakika üzeri oynarsa sözleşmesi uzuyor

hamza hoca son 25 dakikalarda soksun oyuna :D

Sende futbolculara hakaret etme alışkanlık olmuş, adam fizik olarak yeterli değil belki futbol olarak yaşlı ama sen ondan çok koşarmışsın dün o Balçovalılar seni çimlere gömmüştü.dünden beri gelip 50 kere moruk pandev, göbekli olcan yazıp duruyorsun amacını söyle de bilelim?
Ustun Futbol bilgine guvenmek istiyoruz Guray Reyiz, sence Pandev'den olurmu? Olmazsa neden olmaz?

Sende futbolculara hakaret etme alışkanlık olmuş, adam fizik olarak yeterli değil belki futbol olarak yaşlı ama sen ondan çok koşarmışsın dün o Balçovalılar seni çimlere gömmüştü.dünden beri gelip 50 kere moruk pandev, göbekli olcan yazıp duruyorsun amacını söyle de bilelim?

moruk pandevin menejerinin açıklamaları : "Pandev 2. ligde oynayabilir"
"Pandev, İtalya Serie A'da veya üst düzey ligde oynamak için artık yeterli değil. Ancak 2. ligde (Serie B) oynayabilir. Norveç, İsveç ya da Belçika'da oynayabilir ama üst düzey bir ligde oynayamaz. Premier Lig, Bundesliga ya da La Liga'da oynayacak kadar iyi bir futbolcu değil. Goran'ı çok iyi tanıyorum, çok iyi bir çocuk ama artık eskisi gibi savaşamıyor."

benim amacım bu....

Ustun Futbol bilgine guvenmek istiyoruz Guray Reyiz, sence Pandev'den olurmu? Olmazsa neden olmaz?

Mehmet'cim ben pandev olur dedim mi? veya muhteşem oynar dedim mi? ama adam gelmiş dünden beri 5-6 kere şu konuda moruk pandev yazıp saydırıyor sadece benim değil bir çok kişinin dikkatini çekmiş yoksa Pandev'in fizik olarak bitmiş olduğunu tek icat eden o değil...

Mehmet'cim ben pandev olur dedim mi? veya muhteşem oynar dedim mi? ama adam gelmiş dünden beri 5-6 kere şu konuda moruk pandev yazıp saydırıyor sadece benim değil bir çok kişinin dikkatini çekmiş yoksa Pandev'in fizik olarak bitmiş olduğunu tek icat eden o değil...

ben icat ettim, ben skor yahut transfer taraftarı değilim sizin gibi,transfer haberi çıktığından beri bu rezaleti söyleyen adam elbet sizden daha iyi futbol biliyordur...

moruk pandevin menejerinin açıklamaları : "Pandev 2. ligde oynayabilir"
"Pandev, İtalya Serie A'da veya üst düzey ligde oynamak için artık yeterli değil. Ancak 2. ligde (Serie B) oynayabilir. Norveç, İsveç ya da Belçika'da oynayabilir ama üst düzey bir ligde oynayamaz. Premier Lig, Bundesliga ya da La Liga'da oynayacak kadar iyi bir futbolcu değil. Goran'ı çok iyi tanıyorum, çok iyi bir çocuk ama artık eskisi gibi savaşamıyor."

benim amacım bu....

bu menajerin bu lafları neden söylediğini anlayamıyor musun

dünyadaki hangi menajer kendi oyuncusunu kötüler, bunun amacı "boşuna pandevi yollamayı falan düşünmeyin, bu adamın şuan üst düzey performans verebileceği ligler ancak bunlar olur , bu ligdeki takımlar da şuanki kontratını değil yarım sezonda , 2 senede bile karşılayamaz" demek istiyor olabilir mi acaba

yarın öbür gün pandev serbest kalsın kendisini üst düzey liglerden birine imza attırmak için "form geçici klas kalıcıdır , pandev hala çok klas bir futbolcu" falan demeye başlar

ben icat ettim, ben skor yahut transfer taraftarı değilim sizin gibi,transfer haberi çıktığından beri bu rezaleti söyleyen adam elbet sizden daha iyi futbol biliyordur...

Tamam sen ustasın anladık pandev de moruk da tekrar tekrar yazarak kendini mi tatmin ediyorsun "bak ben haklıydım" diye?

dünyadaki hangi menajer kendi oyuncusunu kötüler, bunun amacı "boşuna pandevi yollamayı falan düşünmeyin, bu adamın şuan üst düzey performans verebileceği ligler ancak bunlar olur , bu ligdeki takımlar da şuanki kontratını değil yarım sezonda , 2 senede bile karşılayamaz" demek istiyor olabilir mi acaba

aynen , yıllık 2.4 milyon euroyu keriz gibi vereceksiniz dahada keriz iseniz sözeleşmesini 1yıl uzatın diyor..

Prandelli bu adamı sadece ikinci forvet-kanat forvet olarak değerlendirdi ve bu fizikle bu kadar koşması gereken bir bölgede oynayamadı. Hamza Hoca da ilk maçında Pandev'i gezici forvet gibi santrafor arkası oynattı ve yine Pandev kötüydü ama dün direk uçta oynadı ve o bölgedeki ilk amaç koşmaktan çok bitiriciliğini göstermek yani Cardozo gibi oynadı ve o bölgede başarılı oldu. Pandev bu fizik durumuyla gezici bir rol üstlenemez ama bitiriciliğine ihtiyaç duyduğumuz zaman sadece nokta santrafor olarak değerlendirebiliriz.

Guraycik, ben sadece Pandev hakkinda goruslerini bilmek istiyorum, olurmu olmazmi diye.

Kaliteli olabilir ama 30 dakikalik Kondisyonu var.
Devre arasinda gönderilsin.

Kondisyonu bitik koşma şekli komik ama klas bir adam...Bu saatten sonra kondisyonunu toparlayacağını sanmam devre arası gönderilir ve yerine iyi bir isim alınır diye umut ediyorum..

yarın öbür gün pandev serbest kalsın kendisini üst düzey liglerden birine imza attırmak için "form geçici klas kalıcıdır , pandev hala çok klas bir futbolcu" falan demeye başlar

haklısın knk , doğru tespit :(

Sakatlık olmadıktan sonra ilk 11'de forma şansı bulması çok zor. Muslera, Sabri, Koray, Semih, Telles, Emre, Selçuk, Sneijder, Bruma, Pandev, Burak. Bu rotasyonda oynar belki.

b32607d3a4808e2a5bddb49f6503d204.jpg

Bitmiş oyuncu için yillik 2,2m avro ödüyoruz.

Çok profesyonelce bir sözlesme yapmişiz.

Geri
Üst Alt