Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
22 maçta daha 30 dakika üzeri oynarsa sözleşmesi uzuyor
hamza hoca son 25 dakikalarda soksun oyuna
hamza hoca son 25 dakikalarda soksun oyuna

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustun Futbol bilgine guvenmek istiyoruz Guray Reyiz, sence Pandev'den olurmu? Olmazsa neden olmaz?Sende futbolculara hakaret etme alışkanlık olmuş, adam fizik olarak yeterli değil belki futbol olarak yaşlı ama sen ondan çok koşarmışsın dün o Balçovalılar seni çimlere gömmüştü.dünden beri gelip 50 kere moruk pandev, göbekli olcan yazıp duruyorsun amacını söyle de bilelim?
Sende futbolculara hakaret etme alışkanlık olmuş, adam fizik olarak yeterli değil belki futbol olarak yaşlı ama sen ondan çok koşarmışsın dün o Balçovalılar seni çimlere gömmüştü.dünden beri gelip 50 kere moruk pandev, göbekli olcan yazıp duruyorsun amacını söyle de bilelim?
Ustun Futbol bilgine guvenmek istiyoruz Guray Reyiz, sence Pandev'den olurmu? Olmazsa neden olmaz?
Mehmet'cim ben pandev olur dedim mi? veya muhteşem oynar dedim mi? ama adam gelmiş dünden beri 5-6 kere şu konuda moruk pandev yazıp saydırıyor sadece benim değil bir çok kişinin dikkatini çekmiş yoksa Pandev'in fizik olarak bitmiş olduğunu tek icat eden o değil...
moruk pandevin menejerinin açıklamaları : "Pandev 2. ligde oynayabilir"
"Pandev, İtalya Serie A'da veya üst düzey ligde oynamak için artık yeterli değil. Ancak 2. ligde (Serie B) oynayabilir. Norveç, İsveç ya da Belçika'da oynayabilir ama üst düzey bir ligde oynayamaz. Premier Lig, Bundesliga ya da La Liga'da oynayacak kadar iyi bir futbolcu değil. Goran'ı çok iyi tanıyorum, çok iyi bir çocuk ama artık eskisi gibi savaşamıyor."
benim amacım bu....
ben icat ettim, ben skor yahut transfer taraftarı değilim sizin gibi,transfer haberi çıktığından beri bu rezaleti söyleyen adam elbet sizden daha iyi futbol biliyordur...
bu menajerin bu lafları neden söylediğini anlayamıyor musun
dünyadaki hangi menajer kendi oyuncusunu kötüler, bunun amacı "boşuna pandevi yollamayı falan düşünmeyin, bu adamın şuan üst düzey performans verebileceği ligler ancak bunlar olur , bu ligdeki takımlar da şuanki kontratını değil yarım sezonda , 2 senede bile karşılayamaz" demek istiyor olabilir mi acaba
Guraycik, ben sadece Pandev hakkinda goruslerini bilmek istiyorum, olurmu olmazmi diye.Mehmet'cim ben pandev olur dedim mi? veya muhteşem oynar dedim mi? ama adam gelmiş dünden beri 5-6 kere şu konuda moruk pandev yazıp saydırıyor sadece benim değil bir çok kişinin dikkatini çekmiş yoksa Pandev'in fizik olarak bitmiş olduğunu tek icat eden o değil...
Guray, ben sadece Pandev hakkinda goruslerini bilmek istiyorum, olurmu olmazmi diye.
bu menajerin bu lafları neden söylediğini anlayamıyor musun
dünyadaki hangi menajer kendi oyuncusunu kötüler, bunun amacı "boşuna pandevi yollamayı falan düşünmeyin, bu adamın şuan üst düzey performans verebileceği ligler ancak bunlar olur , bu ligdeki takımlar da şuanki kontratını değil yarım sezonda , 2 senede bile karşılayamaz" demek istiyor olabilir mi acaba
yarın öbür gün pandev serbest kalsın kendisini üst düzey liglerden birine imza attırmak için "form geçici klas kalıcıdır , pandev hala çok klas bir futbolcu" falan demeye başlar