#19 Goran Pandev

Bu zeminde ve havada 90dk oynayan adam umutun yerinede ligde oynar.

bu adama özel çalisma program uygulayip takima kazandirilmali. Klas adam. Rakip zayif bile olsa nasil bir futbol zekasi oldugu belli oluyor.

3 CL maçında ve 5 lig maçında hiçbir varlık gösteremeyen bir oyuncuyu alt liglerdeki bir takıma gol attı diye beğenmeği içime sindiremem ben.

Pandev kupa maçlarında gol atacak diye alınmadı, bu başarı kriteriniz olmamalı.

Tamamen verilen parayı israf olarak görüyorum. Pandev ligde yine yokları oynar ve burada öven arkadaşlar arkasından bu sefer söverler.

Benim için Pandev' in kıytırık bir alt lig takımına gol atması sadece Hamza Hoca adına bazı futbolculardan verim almaya başlaması adına sevindiricidir.

GT-I9300 Tapatalk

3 CL maçında ve 5 lig maçında hiçbir varlık gösteremeyen bir oyuncuyu alt liglerdeki bir takıma gol attı diye beğenmeği içime sindiremem ben.

Tamamen verilen parayı israf olarak görüyorum. Pandev ligde yine yokları oynar ve burada öven arkadaşlar arkasından bu sefer söverler.

Benim için Pandev' in kıytırık bir alt lig takımına gol atması sadece Hamza Hoca adına bazı futbolculardan verim almaya başlaması adına sevindiricidir.

GT-I9300 Tapatalk

Ligde ne zaman oynadi da gordun ???

Kondisyonu ne kadar kötüyse, oyun bilgisi ve futbol zekası bir o kadar iyi. Şu adam güçlense, kondisyon sahibi olsa yabancı kontenjanını değiştirir.

GT-I9300 Tapatalk

bence önyargili yaklasiyorsun. Kaliteli adam kendini antrenmanda bile belli eder. Adamin yaptigi hareketler futbol zekasiyla ilgili. Fizigiyle ilgili bir sorunu var. onu halledebilse bence Cardoza ve Ba seviyesinde bir golcü. Burak ve Umut siddin sene bu adamin yaptigi hareketleri yapamayacak.

bence önyargili yaklasiyorsun. Kaliteli adam kendini antrenmanda bile belli eder. Adamin yaptigi hareketler futbol zekasiyla ilgili. Fizigiyle ilgili bir sorunu var. onu halledebilse bence Cardoza ve Ba seviyesinde bir golcü. Burak ve Umut siddin sene bu adamin yaptigi hareketleri yapamayacak.

Cardozo ve Demba Ba seviyesinde asla değil. Kaldı ki yaş ilerlemiş ve bundan dolayı sahada gücü azalmış, performans olarak yarım saatlik oyuncuyu nasıl bir tutarsın bu adamlarla. Fizikle alakası yok. Bundan sonra fiziğini geliştirse ne olacak. Yarım saat sonra bitiyor adam. Pandev bitmiş ve yıkılacak bir klüp arıyordu ve bu biz olduk.

GT-I9300 Tapatalk

Cardozo ve Demba Ba seviyesinde asla değil. Kaldı ki yaş ilerlemiş ve bundan dolayı sahada gücü azalmış, performans olarak yarım saatlik oyuncuyu nasıl bir tutarsın bu adamlarla. Fizikle alakası yok. Bundan sonra fiziğini geliştirse ne olacak. Yarım saat sonra bitiyor adam. Pandev bitmiş ve yıkılacak bir klüp arıyordu ve bu biz olduk.

GT-I9300 Tapatalk

Bize yikildigi yok. Sene sonu kontrati bitiyor zaten. Elimizdeyken kullanabildigimiz kadar kullaniriz. Kondüsyonu düzelirse süper ligte is yapar bu adam.

Ligde Burak-Pandev daha iyi olur. Sürekli oynamaya başlarsa kondisyon problemi pek kalmaz.

Ligde de oynamaya başlamalı bana göre elimizdeki en teknik forvet. Umut ve Burak'ın yapamadığı pek çok şeyi tamamlayabilir.

kalitesine laf edecek bişe yok zaten ama eylül ekim kasım aralık 4 aydır kondisyon yerlerde bu yüzden bile gönderilmeli para için gelmiş ama parasını alamıyor transfer dönemi gelecek kendini gösterdi iyi taktik

kondisyonunu artırırsa devre arası yabancı sayısında değişiklik olursa takımda tutlmasında fayda var 25-30 dk bile olsa fayda verir.

Bari "yaş" demeyin, bilmiyorsaniz acip arastirin en azından. Adamin sacina bakarak yasli ilan ediyorlar

Oscar cardozo -> 20 mayis 1983 doğumlu
Goran pandev -> 27 temmuz 1983
Demba ba-> 25 mayis 1985
Sneijder -> 9 haziran 1984

31 yasindaki adama moruk diyeni bile gordum forumda. Kendisi 39 yasindaydi

Geri
Üst Alt