#19 Goran Pandev

adam sahtekarın teki,6 pasta tek vuruş harici topla buluştuğu an rakip osursa adam faul aldırmak için anında yere atıyo kendini,yeter şu takıma kılıbık adam gelmesin artık.

bitmiş herif tamamen tecrübesiyle idare etmeye çalışıyor gol mol atar ama günümüz futboluna uygun değil bank asya seviyesi kondisyonu var

Bundan da bu sezon bi bok olmayacak gibi, hâlâ yerlerde sürünüyor.

I am the one who knocks!

pandev dedeye güvenip 2.yarıya başlamak?

kesin futboldan anlamayan ergenler. Pandevi ligde forvete koyun bak golleri nasil siraliyor.

ben nereye geldim gibi tavirlari var
özellikle yerli oyunculardan bikmis gibi
bu adamdan bu saatten sonra hayir gelmez bize

Yerliler floryada adam yiyormuş

alt lig takımlarına şov yapıyor. Sinan'la alay etmesinden sonra anında yollanmalı yazık ne yaptında çocukla alay ediyorsun?

alt lig takımlarına şov yapıyor. Sinan'la alay etmesinden sonra anında yollanmalı yazık ne yaptında çocukla alay ediyorsun?

Maalesef maci sonlarina dogru izleyemedim. Nasil alay etti Sinan ile ? Bence cok kaliteli bir oyuncu Pandev, o varken forvet almak sacma olur zaten.

Maalesef maci sonlarina dogru izleyemedim. Nasil alay etti Sinan ile ? Bence cok kaliteli bir oyuncu Pandev, o varken forvet almak sacma olur zaten.

sinan bir pozisyonda topu kendisine atmadığı için pandeve sinirlendi pandevde başka bir pozisyonda kendisi çok rahat bitirecekken alda at diye önüne yuvarladı sinanın sinanda kaçırdı pandevde doğal olarak verincede gördük gibisinden bir hareket yaptı.Sinan bu sitemlerini bi yerleri yiyor ise gitsin sabriye selçuğa yapsın bakalım sinanı boşa savunmayın haketti.

sinan bir pozisyonda topu kendisine atmadığı için pandeve sinirlendi pandevde başka bir pozisyonda kendisi çok rahat bitirecekken alda at diye önüne yuvarladı sinanın sinanda kaçırdı pandevde doğal olarak verincede gördük gibisinden bir hareket yaptı.Sinan bu sitemlerini bi yerleri yiyor ise gitsin sabriye selçuğa yapsın bakalım sinanı boşa savunmayın haketti.

O pozisyonu görmüstüm galiba, orada kizan Yasin degilmiydi Pandev´e ? Neyse olur bunlar yahu, burada cok fazla büyütülüyor zaten hersey... Oyuncularin iletisim halinde olmasi önemli saha icinde.
Pandev öyle kiytirik bir topcu degil, nasil Hamit abilerine saygi duyuyorlrsa ona da duyacaklar. Pandev´de en az Hamit kariyerinde bir oyuncu. Ve Hamit sakatliklarina ragmen baya bir basarili kariyere sahip.

O pozisyonu görmüstüm galiba, orada kizan Yasin degilmiydi ? Neyse olur bunlar yahu, burada cok fazla büyütülüyor zaten hersey... Oyuncularin iletisim halinde olmasi önemli saha icinde. Isterlerse arada sirada bagirsinlaer bir birlerine...
Pandev öyle kiytirik bir topcu degil, nasil Hamit abilerine saygi duyuyorlrsa ona da duyacaklar. Pandev´de en az Hamit kariyerinde bir oyuncu. Ve Hamit sakatliklarina ragmen baya bir basarili kariyere sahip.

sinanda pozisyonun içindeydi o da sitem etmişti.

pandev hakli o pozisyonda
allahtan bu igrenc yerlilere bagli kalmayacagiz yeni sezonda

Abicim oynadığımız iki takımda bebelerden oluştuğunun farkında mısınız ?
Buna rağmen fizik gücü yetersiz.

Alınacağı zaman ''oynayamaz'' raporu verilmiş adamı aldık. Yazıklar olsun.

Burak'da sakatlanmış.
Artık Umut ile Pandev'in ayağına bak. Acı verici.

Adamı eleştirmek için bayağı çaba sarfedilmiş

Geri
Üst Alt