Hüsamettin Çınar
Cezalı
- 21 Nisan 2014
- 1.861
- 2
- 288
hmmmmm anlasilan Pandev bildigimiz Pandev 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pandev dedeye güvenip 2.yarıya başlamak?
alt lig takımlarına şov yapıyor. Sinan'la alay etmesinden sonra anında yollanmalı yazık ne yaptında çocukla alay ediyorsun?
Maalesef maci sonlarina dogru izleyemedim. Nasil alay etti Sinan ile ? Bence cok kaliteli bir oyuncu Pandev, o varken forvet almak sacma olur zaten.
sinan bir pozisyonda topu kendisine atmadığı için pandeve sinirlendi pandevde başka bir pozisyonda kendisi çok rahat bitirecekken alda at diye önüne yuvarladı sinanın sinanda kaçırdı pandevde doğal olarak verincede gördük gibisinden bir hareket yaptı.Sinan bu sitemlerini bi yerleri yiyor ise gitsin sabriye selçuğa yapsın bakalım sinanı boşa savunmayın haketti.
O pozisyonu görmüstüm galiba, orada kizan Yasin degilmiydi ? Neyse olur bunlar yahu, burada cok fazla büyütülüyor zaten hersey... Oyuncularin iletisim halinde olmasi önemli saha icinde. Isterlerse arada sirada bagirsinlaer bir birlerine...
Pandev öyle kiytirik bir topcu degil, nasil Hamit abilerine saygi duyuyorlrsa ona da duyacaklar. Pandev´de en az Hamit kariyerinde bir oyuncu. Ve Hamit sakatliklarina ragmen baya bir basarili kariyere sahip.
Maalesef maci sonlarina dogru izleyemedim. Nasil alay etti Sinan ile ? Bence cok kaliteli bir oyuncu Pandev, o varken forvet almak sacma olur zaten.