#19 Goran Pandev

Pandev zaten geçen maç oyuna alınmadığına göre fiziksel olarak olmasa bile Galatasaray dan ayrıldı diyebiliriz.

Gol vuruşları Umuttan daha iyi.Top kontrolü,tekniği Buraktan ve Umuttan daha iyi.Fm oynayanlar biri First Touch iyi olan forvetler hep iş yapar ama , Fizik,Güç,Denge,Hız,Hızlanma sorunu var :) Yaşlandı artık olsun.

Bu adam Inter zamanında sağ kanatta oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Umut yerine sağ kanatta daha faydalı olur top tutar forvette fizik olarak yetersiz kalıyor. Top tekniği ve pas özellikleri kanatta oynamak için yeterli süratli değil ama hiç bir zaman süratli olmadı zaten.

italyaya dönmem benim için iyi olabilir gibi birşey demiş kesin gidiyor sezon sonunda. elimizde 2 forvet kalacak bu sayede :)

Ulan senin ben ta ne diyim. Herif hava toplarına zıplayamıyor bile, ayağının yerden kesildiğini göremedim. Girdi temponun, baskının içine etti. Defol git lan sen de.

al pandev

allahin gorili oyuna girdi hicbisey yapmadi

1-1'ken solda bomboş önüne atıldı adam koşamadı ya laa,elin forveti 100 kere kaleciyle karşı karşıya kalırdı o pozisyonda.

Son düzenleme:
pandev olsam oynamazdım zaten.
bütün sezon anlamsız bir şekilde oynatma kuyruk sıkışınca oyuna al.
zaten sözleşmesini imzalamış adam ne kasacak.

O soldaki pozisyonda gözler yasini aradı ama o kulubedeydi.

hiçbir beklentim yoktu senden, o yüzden sana kızmıyorum...mis gibi tatil yaptın türkiyede, milyon euroları da aldın...mayısı beklemene gerek yok al biletini doğru italyaya..seri b den talibin çıkabilir.

Şu adam oyuna girince ne bekledi millet çok merak ediyorum. Genoa ile sözleşmesini kapı gibi yapmış. Artık işi rölantiye alır adam..

Bruma'yı almayıp bu ölmüşü alan Hamza'da suç. Ali Lukunku'dan sonra gördüğüm en kötü forvet.

Kurt hoca uzun zamandır oynatmadığı Pandev'i Trabzon deplasmanında sahaya sürerek ne amaçlamış olabilir ? Fikri olan var mı?

beklenti kırıntılarımızın içine ettin goran..
ulan insan adının hatrına bir iz bırakırdı şu ligde
osvaldo nartolla bile olamadın...

Geri
Üst Alt