#19 Goran Pandev

Pandev anlayana süper bır ders!!

1) Türkiye futbolunda teknik taktik fasa fiso! Takimin %75 fizik güçü fazlasiyla yerinde olan futbolcular ile kurulmali.

2) 30 yasini geçmis futbolcular top class olmadikca transfer edilmemesi (Bana göre 2015 te top class olmak icin: Ingiltere Ispanya liglerinde sampiyonluk iddasi olan takimlarda 3 yili aşkın süre oynamış olmak).

Genoa'nın sağlık kontrolünden geçmiş. H.o

CE4SvNvWMAEljB5.jpg

hoşçakal oz büyücüsü sen en güzel 4. tercihtin...

Güle Güle kupada attığın goller için teşekkürler yolun açık olsun.

genoa ne yapacakmış pandevi dicektim de şimdi baktım burak yada umut genoaya gitse yıldız olur amrabat gibi geri vermek istemezler o haldeler

Şampiyon olursak kutlamaya gelmeyecek mi ? Çağlar Birinci bile çıkmıştı bu adam da hakediyor.

genoa ne yapacakmış pandevi dicektim de şimdi baktım burak yada umut genoaya gitse yıldız olur amrabat gibi geri vermek istemezler o haldeler

adamlar ligde üst siralarda ama pandev kadar forvetleri yok. iste italya ligi böyle bir lig.

Hadi Emre Bruma alınmadı onları geçtim. Pandev Reis'i niye oynatmıyor ya ? Yabancı sınırına da takılmıyor Muslera olmadığı için. Bruma da yok. Dzemaili de yok. Pandev reisi alsın artık hoca. En azından Umut kadar kötü oynamaz dimi ?

Geri
Üst Alt