#19 Goran Pandev

Teknik ve oyun zekası çok iyi ama partnerinin Burak olması tüm yeteneğini çöpe atıyor.

Kötü değildi iyi de olmamakla birlikte. Bunda da Sneijder gibi şut atmamaliyim, Burak'a atmaliyim durumu vardı yalniz.

-Tapatalk-

Oyundan çıkmaması gerekiyordu

tapatalk

Macin ilerleyen dakikalarında etkili olabilirdi Burakin yerine oynamali sürekli

Kötü degildi iyide degildi ama gol atma istegi vardi.

emekli amca, baston falan verselerdi eline iyi olurdu keza adım atmakdan aciz,yıllık 2 kusur milyon Euro keriz parasını yiyecek , 30 macdan fazlada çıkarsa 2 yıl boyunca bu parayı yiyecek emekli pandev amca ama adam haklı Ortadoğu ve balkanların en büyük keriz biz oluyoruz..

Beyler adam eskişehir maçında 20 dakika oynadı bi sabir edelim 2 3 maç sonra asariz tamam

Beyler kusura bakmayın ama cok kotuydu Pandev. Adamin en başta hızı kalmamis bir kere, dripling atamiyor sahada. Güç desen o da kalmamis, ayakta duramıyor top ayagina geldiğinde. Teknigi iyi belki ama güç&kondisyon olmayinca beyninden gecirdiklerini ayagina aktaramiyor adam. Emeklilik öncesi tatiline gelmis belli, Napolinin bonservissiz birakma nedeni de belli.

Napoli ıskartasından fayda bekliyor millet hala ,yuh adam adım atamıyor pandev diyorlar hala .. geldiğindede şimdide diyorum , emekli amca,keriz parası yiyip gidecek...

Evet kötüydü de bismillah biraz izleseydik çöpe atmadan...

Burak'a yaptığı asisti Burak gole çevirebilse,
buradaki yorumlarda şu şekildeydi muhtemelen
"OOO yeni Elmander" ve daha buna benzeyen bir sürü şey
bence olumlu işler yapacak ve beklemek gerekli
tabi oldukça sabırsız insanların olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz...

Kötü değildi iyi de olmamakla birlikte. Bunda da Sneijder gibi şut atmamaliyim, Burak'a atmaliyim durumu vardı yalniz.

-Tapatalk-
Çıldırmamak elde değil.

Sanki maçtan önce birileri bunları tehdit etmiş gibi. Şut çekerseniz bunlar bunlar olur diye.

I am the one who knocks!

Napoli ıskartasından fayda bekliyor millet hala ,yuh adam adım atamıyor pandev diyorlar hala .. geldiğindede şimdide diyorum , emekli amca,keriz parası yiyip gidecek...
Selçuk'la aynı parayı kazanıyor sıkıntı yok.

Geri
Üst Alt