#19 Goran Pandev

podolski için bu forumda işi bitmiş deniyordu :D şimdi hala pandev için buraktan iyi diyorsunuz ne yaptı ki pandev ? videolarını izleyin eski attığı gollerle avunursunuz:D mpenza, spear horwath = pandev +cemali paket servis :D

Podolski bitmis dogru fakat pandev ve podolski kiyaslanmaz cunku pandev bedava, podolskiye ise yuksek bonservis bedeli istemislerdi.

Mevkiisel anlamda yanlış transfer olduğunu gösterdi. Senin elinde Drogba vardı ve yaşlandı diye gitti. Alacağın oyuncu Drogba tipinde fiziki güce ve bitiriciliğe sahip bir nokta santrafor olmalıydı 4-3-3 düzeni planlıyorsan. Drogba'nın boşluğunu doldurmak yerine Burak tipinde FM diliyle CF olan birini aldık. Takıma "Striker" denen forvet oyuncusu lazımken bu özelliklere uymayan bitiriciliği düşük, senede 10 golü geçememiş bir forvet aldık. Ucuz etin yahnisi olacak gibi duruyor ama bekleyelim bir süre daha..

İyi olacağına guvenim tam takımda skora doğrudan etki edeceği günler yakindir.

pandev ancak sahada yürür,2 küsür milyon euroyu cebe indirir,forumlardada bekleyin daha iyi olacak denir!!

Mevkiisel anlamda yanlış transfer olduğunu gösterdi. Senin elinde Drogba vardı ve yaşlandı diye gitti. Alacağın oyuncu Drogba tipinde fiziki güce ve bitiriciliğe sahip bir nokta santrafor olmalıydı 4-3-3 düzeni planlıyorsan. Drogba'nın boşluğunu doldurmak yerine Burak tipinde FM diliyle CF olan birini aldık. Takıma "Striker" denen forvet oyuncusu lazımken bu özelliklere uymayan bitiriciliği düşük, senede 10 golü geçememiş bir forvet aldık. Ucuz etin yahnisi olacak gibi duruyor ama bekleyelim bir süre daha..
okadar dedik yollamayin drogba'yi diye 1 sene daha oynasin dedik

yok iste balo gelecek gomis gelecek ebesi geldi iste

Çok iyi işler yapacak.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pandev ancak sahada yürür,2 küsür milyon euroyu cebe indirir,forumlardada bekleyin daha iyi olacak denir!!
Her sayfaya bir tane olumsuz mesaj kondurmak zorunda mısın sen ya? Anladık senin düşüncelerini tamam. 3-4 saatte bir gelip Pandev tu kaka diyip gidiyorsun, kaç mesajın oldu burda. Sinirliysen git bir hava al yeter be.

İyi topçu,kafası çalışıyor beğendim ben.

Her sayfaya bir tane olumsuz mesaj kondurmak zorunda mısın sen ya? Anladık senin düşüncelerini tamam. 3-4 saatte bir gelip Pandev tu kaka diyip gidiyorsun, kaç mesajın oldu burda. Sinirliysen git bir hava al yeter be.
ne diyeceğim emekli pandeve, cok iyi,bizim forvet eksiğimizi giderirmi diyeceğim ,aklın yolu bir Napoli gibi bizim altımızda yer alması gereken takımda ıskarta olan ,bonservissiz şutlanan ve maaşından kurtulduk diye Napoli taraftarı tarafında dans edilen oyuncu çokm iyi diyecektim , Galatasaray futbol klübü transferlerle batırılmışdır, alınan oyuncular fahiş pahalı emekliler ve genç yetenek diye fahiş fiyata alınan yeteneksiz genç oyuncularla doldurulmuşdur ,takım kadrosu tamamen bir hurdalığa cevirilirken ,türkiyede oyuncularına en fazla maaş veren klüp olmuş durumdayız ( yıllık 56 milyon Euro ) ve harcanan bu paralara rağmen takım kadrosu yine yeniden yenilenmek zorundadır ama ortada para kalmamış ,çöpe atılan 100 milyon euronun üzerinde para borç hanemize yazılmışdır, ben gerçekleri yazıyorum ,sizin gibi taraftar ise takımını batıranlarla işbirliğine girişmişdir ve Galatasarayın batmasını istemekdedir...

Yabancı sınırının kısıtlı oldugu yerde Dzemalı Pandev gıbı oyuncu alınmaz. Muslera Melo Snejder kalıtesinde oyuncu almamız lazım sene sonu bunları göndermeye ugrasırız bıde.

Yabancı sınırının kısıtlı oldugu yerde Dzemalı Pandev gıbı oyuncu alınmaz. Muslera Melo Snejder kalıtesinde oyuncu almamız lazım sene sonu bunları göndermeye ugrasırız bıde.
Tam tersi, yabancı sınırının olduğu yerde yedek oturmayı sorun etmeyecek oyuncular alınır. İlk 11'e zaten Muslera, Chedjou, Sneijder ve Melo daima yazılıyor. 5. kişi Bruma, Telles, Dzemaili ve Pandev'den biri olmak zorunda ve bu 5 kişinin dışında kalan oturmayı dert etmemeli.

bu adam dün benim göremediğim neler yaptı da yerden yere vuruluyor. bence yerin dibine sokulacak kadar kötü değildi. top ayağına geldiğinde gayet olumlu kullandı bence topu. acaba sizin beklentiniz bruma gibi topu alsın 2-3 kişi çalımlayıp gol atsın olduğundan dolayı mı beğenmediniz? 4-2-3-1 sisteminde sağ açık olarak bence gayet olumlu işler yapabilir. biraz sabretmemiz lazım, adamın daha 2. maçı

Fizik olarak bittik adam.Sonuçta adam Napoli'de kamp yaptı, ne kadar iyileşme olur.

Tam tersi, yabancı sınırının olduğu yerde yedek oturmayı sorun etmeyecek oyuncular alınır. İlk 11'e zaten Muslera, Chedjou, Sneijder ve Melo daima yazılıyor. 5. kişi Bruma, Telles, Dzemaili ve Pandev'den biri olmak zorunda ve bu 5 kişinin dışında kalan oturmayı dert etmemeli.

Muslera Melo Snejder diğer yabancılardan çok daha üst seviyede oyuncular. En azından bunların ayarında 2 oyuncu daha almamız lazımdı. Şampiyonlar lıgı var lıg var sakatlıklar var. Son gun bu ıkı adamı getırmek bıraz transfer yapmak ıcın oldu. Alma daha ıyı sene sonu bunları göndermesı var.

bu adam dün benim göremediğim neler yaptı da yerden yere vuruluyor. bence yerin dibine sokulacak kadar kötü değildi. top ayağına geldiğinde gayet olumlu kullandı bence topu. acaba sizin beklentiniz bruma gibi topu alsın 2-3 kişi çalımlayıp gol atsın olduğundan dolayı mı beğenmediniz? 4-2-3-1 sisteminde sağ açık olarak bence gayet olumlu işler yapabilir. biraz sabretmemiz lazım, adamın daha 2. maçı

Rakip Anderlecht olunca yani yapması gerekirdi bi şeyler.Hummels mi Anderlecht'deki adamlar mı :D

Muslera Melo Snejder diğer yabancılardan çok daha üst seviyede oyuncular. En azından bunların ayarında 2 oyuncu daha almamız lazımdı. Şampiyonlar lıgı var lıg var sakatlıklar var. Son gun bu ıkı adamı getırmek bıraz transfer yapmak ıcın oldu. Alma daha ıyı sene sonu bunları göndermesı var.
Ben de şahsen o kalitede 2 oyuncu daha isterdim, en azından 1 tane. Diğeri Chedjou kalitesinde olsa da olur. Yedekte de 3 adet genç, potansiyelli ama sonradan girip katkı da sağlayabilecek oyuncular olsa çok iyi olurdu; Bruma gibi.

Ancak bizim asıl sıkıntımız kadro mühendisliği. Muslera, Melo, Sneijder ve yabancı stoper banko zaten. Hadi 5. oyuncuyu da forvetten yana kullandık diyelim. Yedekte de yabancı kanat (Bruma), bek (Telles) ve stoper/orta saha (Dzemaili veya kaliteli biri almış olsak, mesela Song) var. Kanatlar ve bekler yerli. Oyun içinde kanat değişikliği yapmak istesen 1 kişi daha çıkaracaksın. Beklerden birine bişey olsa yine 1 kişi daha çıkaracaksın... Yerlinin yedeğinin yabancı olması çok kötü oldu.

Geri
Üst Alt