Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.580
- 20.801
- 2.738
Aynı mesajı 10 defa atmayı bırak yeter. Sana roman yaz demedik, anladık Pandev hakkındaki düşüncelerini. Ayrıca okumadım mesajını. Eminim yine aynı şeyleri yazdın.ne diyeceğim emekli pandeve, cok iyi,bizim forvet eksiğimizi giderirmi diyeceğim ,aklın yolu bir Napoli gibi bizim altımızda yer alması gereken takımda ıskarta olan ,bonservissiz şutlanan ve maaşından kurtulduk diye Napoli taraftarı tarafında dans edilen oyuncu çokm iyi diyecektim , Galatasaray futbol klübü transferlerle batırılmışdır, alınan oyuncular fahiş pahalı emekliler ve genç yetenek diye fahiş fiyata alınan yeteneksiz genç oyuncularla doldurulmuşdur ,takım kadrosu tamamen bir hurdalığa cevirilirken ,türkiyede oyuncularına en fazla maaş veren klüp olmuş durumdayız ( yıllık 56 milyon Euro ) ve harcanan bu paralara rağmen takım kadrosu yine yeniden yenilenmek zorundadır ama ortada para kalmamış ,çöpe atılan 100 milyon euronun üzerinde para borç hanemize yazılmışdır, ben gerçekleri yazıyorum ,sizin gibi taraftar ise takımını batıranlarla işbirliğine girişmişdir ve Galatasarayın batmasını istemekdedir...