#19 Goran Pandev

ne diyeceğim emekli pandeve, cok iyi,bizim forvet eksiğimizi giderirmi diyeceğim ,aklın yolu bir Napoli gibi bizim altımızda yer alması gereken takımda ıskarta olan ,bonservissiz şutlanan ve maaşından kurtulduk diye Napoli taraftarı tarafında dans edilen oyuncu çokm iyi diyecektim , Galatasaray futbol klübü transferlerle batırılmışdır, alınan oyuncular fahiş pahalı emekliler ve genç yetenek diye fahiş fiyata alınan yeteneksiz genç oyuncularla doldurulmuşdur ,takım kadrosu tamamen bir hurdalığa cevirilirken ,türkiyede oyuncularına en fazla maaş veren klüp olmuş durumdayız ( yıllık 56 milyon Euro ) ve harcanan bu paralara rağmen takım kadrosu yine yeniden yenilenmek zorundadır ama ortada para kalmamış ,çöpe atılan 100 milyon euronun üzerinde para borç hanemize yazılmışdır, ben gerçekleri yazıyorum ,sizin gibi taraftar ise takımını batıranlarla işbirliğine girişmişdir ve Galatasarayın batmasını istemekdedir...
Aynı mesajı 10 defa atmayı bırak yeter. Sana roman yaz demedik, anladık Pandev hakkındaki düşüncelerini. Ayrıca okumadım mesajını. Eminim yine aynı şeyleri yazdın.

Aynı mesajı 10 defa atmayı bırak yeter. Sana roman yaz demedik, anladık Pandev hakkındaki düşüncelerini. Ayrıca okumadım mesajını. Eminim yine aynı şeyleri yazdın.

sizin gibi düşünen taraftar ,yönetim batırdı koskoca takımı

Moderatör tarafında düzenlendi:
ne diyeceğim emekli pandeve, cok iyi,bizim forvet eksiğimizi giderirmi diyeceğim ,aklın yolu bir Napoli gibi bizim altımızda yer alması gereken takımda ıskarta olan ,bonservissiz şutlanan ve maaşından kurtulduk diye Napoli taraftarı tarafında dans edilen oyuncu çokm iyi diyecektim , Galatasaray futbol klübü transferlerle batırılmışdır, alınan oyuncular fahiş pahalı emekliler ve genç yetenek diye fahiş fiyata alınan yeteneksiz genç oyuncularla doldurulmuşdur ,takım kadrosu tamamen bir hurdalığa cevirilirken ,türkiyede oyuncularına en fazla maaş veren klüp olmuş durumdayız ( yıllık 56 milyon Euro ) ve harcanan bu paralara rağmen takım kadrosu yine yeniden yenilenmek zorundadır ama ortada para kalmamış ,çöpe atılan 100 milyon euronun üzerinde para borç hanemize yazılmışdır, ben gerçekleri yazıyorum ,sizin gibi taraftar ise takımını batıranlarla işbirliğine girişmişdir ve Galatasarayın batmasını istemekdedir...

Elmander bedavaya geldi o zamanda boltonun çöpü dedinmi, fiyata göre mi oyuncunun iyi kötü olduğunu anlayacaksın anderlecht maçında bende beğenmedim hazır değil

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray hainisiniz,sizin gibi düşünen taraftar ,yönetim batırdı koskoca takımı ,bir hurdalığa 56 milyon Euro ödüyor takım ,kendinizden utanın biraz..
Sen şaka mısın birader? Ben en ufak olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunmadım. Tek söylediğim 10 defa olumsuz mesaj atma, millet gergin, bir defa yazsan anlar herkes. Embesil değiliz burda değil mi? Bir maç için 3 ayrı mesaj yazmışsın Pandev'e. Ve hepsi aynı cümleler.

Aynı mesajları yazma dedik diye GS haini olduk vay arkadaş.

Emekli Pandev nedir onu anlamiyorum. Hagi de 31 inde geldi. Bastonlu dediler. Bir eleştiri yapiyorsaniz. dogru dürüst mantik çerçevesinde olsun. Napoli taraftari dans ediyormuş. Senlemi dans ediyor bu Napoli taraftari. Ben forumlarini gezdim. Pandevi çogu seviyor. Daha adam 1. maçini oynadi.

Uğur sen çok ötüyon her konuda olumsuz mesaj telles,selçuk,burak,yönetim, takimi her zaman aşağılama vs.. git kendi çöplüğünde öt
Galatasaray hainisiniz,sizin gibi düşünen taraftar ,yönetim batırdı koskoca takımı ,bir hurdalığa 56 milyon Euro ödüyor takım ,kendinizden utanın biraz..

Envoyé de mon Nexus 5

Bir maçtan Pandev'i de asmışlar. Pandev'den beklentiniz nedir?? Pandev'in takıma katkısı olacaktır, hücumda ki organizasyonlarıyla, asistleriyle , zaman zaman golleriyle.. Kesinlikle kötü, bitmiş bir oyuncu değil. Bence +3 de kullanmalıyız Pandev'i. Bruma çok farklı bir oyuncu, 11 oynamalı.

emekli amca, baston falan verselerdi eline iyi olurdu keza adım atmakdan aciz,yıllık 2 kusur milyon Euro keriz parasını yiyecek , 30 macdan fazlada çıkarsa 2 yıl boyunca bu parayı yiyecek emekli pandev amca ama adam haklı Ortadoğu ve balkanların en büyük keriz biz oluyoruz..

Napoli ıskartasından fayda bekliyor millet hala ,yuh adam adım atamıyor pandev diyorlar hala .. geldiğindede şimdide diyorum , emekli amca,keriz parası yiyip gidecek...

pandev ancak sahada yürür,2 küsür milyon euroyu cebe indirir,forumlardada bekleyin daha iyi olacak denir!!

Adamın oynadığı toplam süre 90 dakikayı bulmadı daha...

İleride Burak,Pandev,Sneijder,Dzemaili geriye koşularda ve önde baskıda zayıf; tüm yük Melo ile Selçuk'un üzerinde ve onların da performansları belli...Yine çok ciddi oyuncu tercih hataları yapmış gibiyiz. Bu oyuncuların oynadığı maçlarda sıkıntı yaşamamız çok normal. Bruma ve Olcan değerlendirilmeli. Tempo için bu tip adamlara ihtiyaç var.

Son düzenleme:
İleride Burak,Pandev,Sneijder,Dzemaili geriye koşularda ve önde baskıda zayıf; tüm yük Melo ile Selçuk'un üzerinde ve onların da performansları belli...Yine çok ciddi oyuncu tercih hataları yapmış gibiyiz. Bu oyuncunun oynadığı maçlarda sıkıntı yaşamamız çok normal. Bruma ve Olcay değerlendirilmeli. Tempo için bu tip adamlara ihtiyaç var.

Olcay nedir

Sen şaka mısın birader? Ben en ufak olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunmadım. Tek söylediğim 10 defa olumsuz mesaj atma, millet gergin, bir defa yazsan anlar herkes. Embesil değiliz burda değil mi? Bir maç için 3 ayrı mesaj yazmışsın Pandev'e. Ve hepsi aynı cümleler.

Aynı mesajları yazma dedik diye GS haini olduk vay arkadaş.
yılda 56 milyon Euro maaş verilen bu hurda takımı oluşturanlar ve o takım iyi,şak şak diyenler bence embesildir bayım..pandev ise tekrar ediyorum,işi bitmiş,saha yürüyen bir moruk olarak 1 yıl için 2,2 milyon Euro keriz parası yiyecek,tahminen bu duruma seviniyorsunuzdur...

En uçta tek forvet oynamalı. Kanatta falan rezil oynar. En azından bilerek oynuyor.

Bu adam gelecektiyse, Drogba niye gitti ? O kalsa daha iyiydi.

En uçta tek forvet oynamalı. Kanatta falan rezil oynar. En azından bilerek oynuyor.
Pandev mayoz bölünme yapıp çoğalsada bişey yapamaz. Ha Buraktan iyi oynar o başka ama Pandevinde çapı belli. Bitmiş artık, sadece emekli olup bir sahil kasabası olan Galatasaraya geldi. Başka çareler bulunmalı.

GT-I9300 Tapatalk

Pandev mayoz bölünme yapıp çoğalsada bişey yapamaz. Ha Buraktan iyi oynar o başka ama Pandevinde çapı belli. Bitmiş artık, sadece emekli olup bir sahil kasabası olan Galatasaraya geldi. Başka çareler bulunmalı.

GT-I9300 Tapatalk

Doğru, mevcut durumda en iyi seçenek maalesef.

Doğru, mevcut durumda en iyi seçenek maalesef.

en iyi seçenek selçukk burak başta olmak üzere en az 6-7 oyuncunun kadro dışı bırakılıp genç oyuncularla sene sonuna kadar devam ederken başkanı,danışmanı ve scout ekibini kovmak ,üstelik bu üçlünün Galatasaraya verdiği en az 150 milyon euroluk zararı ifşa edip ,bunları ele alame rezil etmek..

Geri
Üst Alt